1. Home
  2. Cotxes
  3. El Subaru Outback es renova totalment
El Subaru Outback es renova totalment

El Subaru Outback es renova totalment

0
1

La cinquena generació del Subaru Outback ofereix un disseny més estilitzat i esportiu i reforça la seva practicitat sense perdre l’aspecte de SUV robust. Les dimensions creixen 25 mm en llargada fins als 481 i 20 mm en amplada fins als 1.840, mantenint l’altura total en 1.605 mm.

Subaru Outback 2015 5

Les millores del nou SUV 4×4 de Subaru no només es concentren en el disseny sinó també en el xassís que augmenta la seva rigidesa i millora el nivell de confort de marxa gràcies al redisseny de les suspensions, que redueixen el balanceig, i a la incorporació d’una nova direcció assistida més precisa, rígida i ràpida. El sistema VDC de control d’estabilitat i tracció afegeix per primera vegada la funció Active Torque Vectoring.

El nou interior és molt més acollidor i es percep a primera vista un augment de la qualitat dels materials emprats, el nivell d’equipament i l’habitabilitat.

Les motoritzacions, que tant el turbodièsel 2.0 com el gasolina 2.5 atmosfèric són de 4 cilindres, han estat revisades. Pel que fa a potència aquesta es manté inalterada en el motor dièsel i augmenta en el de gasolina, dels 173 fins als 175 CV. Aquests dos propulsors aniran associats a una caixa de canvis manual de 6 marxes o una automàtica Lineatronic amb lleves al volant i 7 relacions prefixades.

En ajudes a la conducció, el renovat Subaru Outback equiparà la tercera generació del sistema Eyesight que serà part de l’equipament de sèrie en totes les versions amb canvi automàtic.

 

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *