El SUV cupè de tall elegant

HONDA HR-V 1.5 i-VTEC 130 CV Executive

Honda té en el seu HR-V un model molt ben resolt estèticament i que brilla en habitabilitat i maleter, tot i estar situat en un segment molt competit. Un model elegant i de lloable discreció i que es comporta de forma agradable i dinàmica a parts iguals.

 

Tot i estar a cavall entre dos segments, ja que les seves mides s’aparten dels estàndards per aconseguir una excel·lent capacitat interior i de maleter, s’accentua la seva esportivitat amb una silueta un xic cupè sense restar habitabilitat ni modernitat. En aquest sentit, a dins es respira un aire dinàmic, al qual hi contribueix, i molt, la pantalla tàctil central, on s’engloben moltes funcions de maneig intuïtiu.

 

 

Els acabats emanen sensació de qualitat tant pels materials emprats en els recobriments com per la bondat dels ajustos. I no s’han oblidat de la part pràctica amb un ampli receptacle entre els dos seients davanters, configurable per a diferents usos i molt profund.

 

 

A nivell de conducció el motor de gasolina d’1.5 litres rendeix 130 cavalls i es manté fidel a l’admissió atmosfèrica en uns temps on tots els fabricants estan posant turbocompressors als propulsors per a homologar consums i emissions més baixos, els quals, en aquest HR-V es mantenen a ratlla; amb 5,7 litres als 100 kms en cicle combinat i unes emissions de 130 gr/km de CO2.

 

 

Aquests cavalls els lliura quan el motor gira a 6.600 revolucions, una xifra alta, molt en la tradició de la marca japonesa. I el mateix succeeix amb el parell, demostrant caràcter oferint una bona potència i resposta a l’accelerador. Si el tipus d’utilització és urbà o semiurbà, amb ritmes de circulació baixos i sobretot amb acceleracions moderades, la seva suavitat i la comoditat que aporta resulta molt convincent. A més, en conducció fora de la urb, manté una bona velocitat de creuer sense estridències per poder viatjar de forma realment còmode.

 

Les suspensions del HR-V són fermes i en les petites irregularitats es mostra absorbent, oferint una fermesa propícia per un bon comportament en termes d’estabilitat. Els moviments de la carrosseria són bastant continguts a l’hora d’abordar les corbes i s’aferra amb molta eficàcia, a més de comptar amb un equip de frens consistents i que no defalleixen en cas d’utilització intensa.

 

Podeu demanar més informació a Lluís Blanch, concessionari oficial Honda a la província de Girona. www.hondagirona.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La N-II gironina tindrà un nou radar de tram entre Figueres i Llançà
La N-II a la Ronda de Figueres

La N-II gironina tindrà un nou radar de tram entre Figueres i Llançà

Trànsit instal·Larà els mesuradors en un trajecte de vuit quilòmetres a la Ronda

Posterior
Creating a Healthy Home for a Healthy Mind

Creating a Healthy Home for a Healthy Mind

The best concealer palettes for your most flawless skin yet

També et pot interessar
Total
0
Share