1. Home
  2. Actualitat
  3. El Suzuki SX4 arriba al mig milió d’unitats venudes
El Suzuki SX4 arriba al mig milió d’unitats venudes

El Suzuki SX4 arriba al mig milió d’unitats venudes

0
0

Els Suzuki SX4, SX4 S-Cross i S-Cross són a prop d’arribar al mig milió d’unitats comercialitzades a Europa. Segons la marca japonesa els clients i les clientes valoren la seva polivalència, fiabilitat i relació qualitat-preu.

Aquest crossover ha estat concebut per al mercat europeu. En conseqüència està fabricat a Hongria i es va presentar a Ginebra el 2006.

El SX4 va néixer el 2006

La primera generació del vehicle es comecializó 8 anys arribant a les 300.000 unitats. La segona generació i la tercera generació han sumat 200.000 unitats arribant al global de mig milió.

Segons treu pit la marca, a través dels seus generacions i actualitzacions, aquest model ha anat perfeccionant la fórmula guanyadora del crossover pioner. També ofereix d’acord amb el que diu la propaganda del model, una perfecta combinació d’aspectes en teoria contraposats. En primer lloc combinant eficiència i plaer de conducció, disseny atractiu i amplitud interior. I en segon lloc un comportament eficaç en tots els terrenys, ja sigui circulant per la ciutat, en viatges a la carretera o sortint fora d’ella per buscar aventura.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *