1. Home
  2. Motos
  3. El SYM Symphony ST 125 serà presentat al Saló de Milà
El SYM Symphony ST 125 serà presentat al Saló de Milà

El SYM Symphony ST 125 serà presentat al Saló de Milà

0
1

SYM desvetllarà al Saló de Milà el Symphony ST 125, un escúter molt avantguardista.

SYM Symphony

El frontal és impactant, amb línies obliqües que emmarquen el seu embellidor en forma de “V”, a l’igual que el llum centrat del manillar i les formes anguloses dels retrovisors. L’acabat està enriquit per l’ús de colors bitons en els revestiments, i “side covers”, a joc amb la tapisseria. La major amplada de la part davantera, que a part de protegir millor als usuaris, habilita més espai per a la guantera. Els llums són un altre dels elements que més han evolucionat, amb una nova òptica davantera còncava i l’ús de díodes LED per al llum posterior i per al llum diürn. La instrumentació té un disseny modern, amb una única esfera rodona, que integra el velocímetre amb grans dígits. Sota el seient es disposa d’espai per a un casc “full size” amb una presa elèctrica tipus USB, interruptor de corrent amb sistema antirobatori del vehicle, reposapeus posteriors abatibles i un nou dipòsit de combustible, amb una capacitat de 7,5 litres.

El nou Symphony ST 125 estrena un motor completament nou. S’ha millorat la reducció d’emissions, el soroll i l’eficiència electrònica, cosa que ha fet que s’augmentés la potència fins als 10 CV.

A la part cicle estrena noves llandes d’aliatge, de cinc radis “dobles” en V mentre que els discos de fre amplien el seu diàmetre de 226 a 260 mm, en conjunt amb les pinces de doble pistó paral·lel.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *