1. Home
  2. Actualitat
  3. El taller de Citroën en un clic
El taller de Citroën en un clic

El taller de Citroën en un clic

0
0

Citroën facilita la vida als seus clients optimitzant les prestacions de la seva web. A partir d’ara els usuaris de la marca poden sol·licitar cita prèvia, a través d’un calendari virtual, pel seu taller més proper, només fent un clic a l’opció “Cita taller” que es troba a la secció Serveis i Accessoris de www.citroen.es

Taller Citroën

A més, Citroën incorpora a la seva web el “Tarificador de pneumàtics”, un nou espai des del qual es poden consultar els preus de substitució de les cobertes del vehicle. Aquesta opció permet als internautes seleccionar marca i mida del seu pneumàtic i conèixer el preu final de l’operació incloent els descomptes i promocions vigents.

Una altra de les novetats és que, ara, els clients poden consultar per anticipat el cost de les principals operacions de manteniment i desgast ja que Citroën facilita, a través de la web, els preus de determinades intervencions com el canvi d’oli, bateries, kit de distribució. El nou espai on-line també inclou ofertes i cupons descompte de la marca que el client pot imprimir per presentar al servei oficial Citroën escollit.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *