1. Home
  2. Actualitat
  3. El Taycan Electrotour arriba a Centre Porsche Girona
El Taycan Electrotour arriba a Centre Porsche Girona

El Taycan Electrotour arriba a Centre Porsche Girona

0
0

Avui, el Taycan Electrotour ha passat per Centre Porsche Girona, on la caravana encapçalada per una unitat del model cent per cent elèctric especialment decorada per a l’ocasió, ha estat protagonista de l’esdeveniment organitzat amb amics de la marca.

El Taycan Electrotour, que suposa la culminació del projecte solidari Porsche SUMA, vorejarà tota la península ibèrica en deu dies, amb l’objectiu final de convertir en quilos d’aliments els prop de 4.000 quilòmetres que es cobriran. La quantitat de menjar que s’obtingui de traslladar aquest nombre de quilòmetres a quilos d’aliment, podrà ser transformada en uns 20.000 menús gràcies a la intervenció de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) i de la seva homònima portuguesa, Rede d’Emergència Alimentar, encarregades de gestionar els recursos aconseguits.

Els beneficiosos acords que aquestes organitzacions sense ànim de lucre tenen amb productors i distribuïdors, fan possible obtenir un quilo d’aliments bàsics, com arròs, llegums secs o llet amb cada euro aportat. “Em satisfà poder aportar el nostre gra de sorra a una causa tan entranyable”, comenta Rosa Isern, Directora Gerent de Centre Porsche Girona. “Quan Porsche Ibèrica ens va plantejar aquest projecte, tots els concessionaris, sense excepció, ens sentim orgullosos i agraïts de poder contribuir en ell. A més, m’ha deixat gratament sorprès l’imponent aspecte que llueix el nostre Taycan amb aquesta elegant decoració”.

En el Taycan Electrotour estaran implicats tots els Centres Porsche d’Espanya i Portugal, des dels quals començaran i finalitzaran les diferents etapes que componen el recorregut. La unitat del Porsche Taycan que efectuarà tota la volta a la península ibèrica estarà conduïda per diferents personalitats en cadascuna de les seccions del viatge. Carlos Santaengracia, influencer i creador del canal i portal Topes de Gama, ha arribat a Centre Porsche Girona al volant d’aquest Taycan tan especial, que ja ha partit cap a Saragossa.

En total, s’estima que la despesa energètica del cotxe en la totalitat del Electrotour serà d’uns 1.244 kW, que s’aniran repostant tant en els Centres Porsche com en les estacions de càrrega pública instal·lades al llarg de la ruta.

El Taycan Electrotour forma part del projecte solidari Porsche SUMA, creat per Porsche Ibèrica i la seva xarxa de concessionaris per a ajudar a les persones més afectades per l’impacte que el coronavirus està deixant en l’economia de centenars de milers de famílies. Després d’una primera ajuda directa i immediata que va fer Porsche Ibèrica res més desencadenar-se la pandèmia, i que va consistir en el lliurament de menús preparats en el menjador de l’empresa, ràpidament es va decidir actuar de forma més contundent i global en col·laboració amb els Bancs d’Aliments d’Espanya i Portugal.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *