1. Home
  2. Actualitat
  3. El Taycan supera amb èxit les proves de velocitat
El Taycan supera amb èxit les proves de velocitat

El Taycan supera amb èxit les proves de velocitat

0
0
El Taycan de Porsche
El Taycan de Porsche

Porsche ha anunciat que el prototip del seu model Taycan ha superat amb èxit les proves de velocitat. Aquestes s’han fet al circuit de Nardo a Itàlia. El model ha cobert una distància de 3.425 quilòmetres en 24 hores.

Enmig de la sufocant calor de la pista la velocitat mitjana es va mantenir entre 195 i 215 km / h. Fins i tot es van arribar a pics de temperatura de 42 graus centígrads, que van pujar fins als 54 a l’asfalt. Segons la marca el Taycan va demostrar les seves qualitats en recorreguts de llarga distància. La prova es va realitzar d’una tirada, sense interrupcions. L’equip estava compost per sis pilots provadors de Porsche.

La tecnologia: sistema de 800 volts

El Taycan és el primer vehicle de producció 100% elèctric que també compta amb un sistema de 800 volts.

La tecnologia de 800 volts permet obtenir un alt rendiment de forma constant. També escurça els temps de càrrega i redueix el pes i l’espai que ocupa el cablejat.

El cotxe: el primer esportiu 100% elèctric de Porsche

A finals del passat mes de juliol, un vehicle presèrie va accelerar de 0 a 200 km / h en 26 ocasions successives a la pista d’un aeròdrom. La xifra d’acceleració mitjana va estar per sota dels 10 segons. La diferència entre l’acceleració més ràpida i la més lenta va ser de només 0,8 segons.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *