1. Home
  2. Actualitat
  3. El test d’emissions dels vehicles és molt més exhaustiu
El test d’emissions dels vehicles és molt més exhaustiu

El test d’emissions dels vehicles és molt més exhaustiu

0
0

El test d’homologació que s’utilitzava fins ara era el Cicle de Conducció Europeu Nou (NEDC): va ser dissenyat el 1980 i actualment es pot considerar totalment obsolet a causa de diverses evolucions de la tecnologia i les condicions de conducció. Per això la Unió Europea va obligar realitzar, a partir d’ara, als fabricants de vehicles, el test WLTP. Son dades més realistes.

Cicle de conducció WLTP

El WLTP es divideix en quatre parts que s’organitzen segons les seves velocitats mitjanes: baixa, mitjana, alta i molt alta. Cada part conté diferents elements que es presenten en el dia a dia quan es condueix un vehicle: parades, acceleració i frenada.

El WLTP es va desenvolupar amb l’objectiu de crear un test global per diferents regions a nivell mundial de manera que els valors que donin els vehicles del consum de combustible i de les emissions contaminants siguin comparables a nivell mundial i d’aquesta manera s’unifiquin els tests en un de sol ja que actualment hi ha diversos, segons la regió del món en què estiguem.

El WLTP té diversos canvis respecte a el test d’homologació antic:

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *