1. Home
  2. Actualitat
  3. El Tipo arriba a les 500.000 unitats

El Tipo arriba a les 500.000 unitats

0
0
Foto: Fiat Tipo
Foto: Fiat Tipo

El Fiat Tipo 500.000 s’ha produït a la planta de Bursa, a Turquia. Més concretament, aquest cotxe és un Tipo Sport 5 portes equipat amb el motor 1.6 MultiJet DCT de 120 CV amb una cridanera carrosseria Vermell Passione en combinació amb un sostre Negre en contrast i un nou interior Total Black.

Segons la marca, aquesta fita confirma l’èxit del model que lidera el seu segment a Itàlia i es troba entre els 10 primers en quatre països europeus, a més de ser el segon automòbil més global de la marca Fiat, amb més del 70% de les unitats venudes fora d’Itàlia.

Més de dos milions d’unitats

Si es sumaran les unitats del seu precursor, llançat en 1988, amb les de la versió actual, la seva producció totalitzaria més de dos milions cent mil unitats.

La nova gamma Tio inclou tres variants de carrosseria (4 portes, 5 portes i Station Wagon) i quatre acabats (Street, Mirror i els nous S-Design i Sport), capaços de satisfer les necessitats d’un ‘target’ de gran diversitat per edat, gustos i necessitats de mobilitat.

El S-Design i l’Sport estan destinats a una clientela jove i dinàmica que busca una personalitat forta i un caràcter esportiu en el seu vehicle, totes característiques elevades a nivells
particularment alts en la versió esportiva.

El Mirror està pensat per a un client que necessita espai i modularitat i desitja estar connectat en tot moment, mentre que el Street és ideal per a gent jove que desitja gaudir de tot l’estil atractiu, l’amplitud i el confort pels quals la família Tipo és precisament famosa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *