1. Home
  2. Actualitat
  3. El Toyota Mirai, cotxe sostenible de l’any
El Toyota Mirai, cotxe sostenible de l’any

El Toyota Mirai, cotxe sostenible de l’any

0
0

El Toyota Mirai ha estat nomenat Cotxe Sostenible del Món 2016 en el marc del recent Saló Internacional de l’Automòbil de Nova York. Ha estat escollit entre una llista inicial de vuit nous vehicles de tot el món, i després entre els tres finalistes, entre els quals a més del vencedor es trobava també un altre cotxe de la factoria japonesa, el nou Toyota Prius.

Karl Schlicht amb el trofeu que acredita al Toyota Mirai com a Cotxe Sostenible de l'Any (Foto: Toyota)
Karl Schlicht amb el trofeu que acredita al Toyota Mirai com a Cotxe Sostenible de l’Any (Foto: Toyota)

Karl Schlicht, Vicepresident executiu de Vendes i Màrqueting de Toyota Motor Europe, va comentar: “Com a líders reconeguts de la tecnologia híbrida, és per a nosaltres un autèntic honor haver rebut un guardó tan important. Es tracta d’un reconeixement clar de l’aposta a llarg termini de Toyota per la pila de combustible, una solució de mobilitat convincent, segura i rellevant que posa les bases per al desenvolupament del vehicle ecològic definitiu “.

Tal com explica la companyia, pensant en els automòbils dels 100 propers anys, s’ha avançat en el desenvolupament d’un vehicle que ofereix “un nou valor únic”. “Mirai és un vehicle pioner que contribuirà a una societat basada en l’energia de l’hidrogen”. A part de la seva tecnologia de pila de combustible avançada i del rendiment mediambiental, “Mirai té un disseny futurista que el distingeix clarament com a vehicle de pila de combustible (FCV) i ofereix una conducció silenciosa i confortable”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *