1. Home
  2. Actualitat
  3. El Toyota Prius+ 2015 ja és als concessionaris
El Toyota Prius+ 2015 ja és als concessionaris

El Toyota Prius+ 2015 ja és als concessionaris

0
0

Disseny actualitzat, acabat interior de més qualitat i equipament superior són les principals característiques del Toyota Prius+ 2015, que ha arribat als concessionaris amb preus similars al del seu antecessor, entre 27.900 euros i 35.000 euros. El nou Prius+ té com a fita consolidar el que en el seu dia va ser el primer híbrid combinat de set places que es va comercialitzar a Europa.

toyota_prius_2015_4

El sistema motriu híbrid del Toyota Prius+ 2015 és invariat des del punt de vista tècnic però tot i això ha sigut reajustat per complir amb la normativa d’emissions Euro6.

A nivell estètic exterior destaquen l’actualització de la part frontal amb òptiques de tecnologia LED (també ho són les posteriors) i dos nous colors metal·litzats: Negre Cosmo i Bronze Siena. A l’interior, noves tapisseries, disseny diferent del quadre d’instruments i l’última versió del sistema multimèdia Toyota Touch 2, amb pantalla de 6,1 polzades amb botons sensibles al tacte. Aquest sistema incorpora també càmera de visió posterior i està preparat per a la funció MirrorLink, que permet connectar smartphones compatibles i controlar-los des de la pantalla tàctil.

 

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *