1. Home
  2. Motos
  3. El Trial Indoor Ciutat de Girona torna l’1 de novembre
El Trial Indoor Ciutat de Girona torna l’1 de novembre

El Trial Indoor Ciutat de Girona torna l’1 de novembre

0
0

El Trial Indoor Ciutat de Girona tornarà a celebrar-se un any més, i ja van XXVII edicions.

Toni Bou

La cita tindrà lloc l’1 de novembre a les 19:00 hores al Pavelló Girona – Fontajau de la ciutat, que viurà aquests dies les seves Fires de Sant Narcís en què el Trial és un esdeveniment que ja s’ha convertit en tot un clàssic.

Com sol ser habitual, el Trial Indoor Ciutat de Girona comptarà com sempre amb els millors pilots del panorama nacional.

Toni Bou, 16 vegades Campió del Món, acumula cinc victòries, totes elles consecutives, a Fontajau. Marc Colomer, quatre vegades Campió del Món i considerat un dels millors pilots de la història, té en els seu poder 6 victòries en aquest emplaçament, de manera que l’objectiu de Bou és igualar a l’ídol i aconseguir superar així a tots els seus predecessors (ja que amb la victòria de passat 2013, Bou va superar a Raga i a Jordi Torres que n’acumulaven 4).

Per la seva banda, també hi participarà Albert Cabestany, subcampió del Món indoor i que ja s’ha emportat el triomf a Girona en tres ocasions. L’any passat va ser el millor després de Bou, per la qual cosa, previsiblement, serà qui podrà exercir més resistència al de Montesa.

Jeroni Fajardo juga amb l’avantatge de jugar a casa, ja que el de Beta és natural de Girona; i Adam Raga també és un pilot al que mai s’ha de perdre de vista.

També hi participaran els joves Pol Tarrés i Jaime Busto, que debuta amb els “grans” gràcies al seu títol de Campió del Món Junior 2014.

Les entrades per presenciar l’espectacle ja estan a la venda a Ticketmaster.es, Atrápalo.com i LetsBonus.es a un preu de 15 euros per a adults i 6 euros l’entrada infantil.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *