1. Home
  2. Actualitat
  3. El V60 Cross Country es renova accentuant la seva idiosincràsia tot terreny
El V60 Cross Country es renova accentuant la seva idiosincràsia tot terreny

El V60 Cross Country es renova accentuant la seva idiosincràsia tot terreny

0
0
Foto: Volvo
Foto: Volvo

Volvo ha desvetllat la nova versió del V60 Cross Country, un vehicle ‘station wagon’ de mida mitjana.

De la mateixa manera que el seu germà el V60, que es va presentar a principis d’aquest any a Estocolm, el Cross Country personifica el ‘station wagon’ més versàtil. A aquest perfil s’hi afegeix la capacitat per circular tant per carretera com per camins no transitats, cosa que ha definit a la gamma Cross Country de Volvo des de la seva introducció el 1997 i que ha portat al V60 de les ciutats als boscos.

Més tot terreny

La distància al terra del model és 75mm superior a la del V60, gràcies al disseny especial del xassís i la suspensió, que milloren la capacitat tot terreny del vehicle. La tracció integral s’inclou de sèrie, de la mateixa manera que el Control de descens de pendents, el Control electrònic d’estabilitat, el Control de tracció en girs i el mode especial de conducció tot terreny.

Com els seus companys de les sèries 60 i 90, el nou model també es beneficia de la plataforma d’arquitectura escalable de productes (SPA), la tecnologia per a la seguretat i el sistema de infoentreteniment de Volvo Cars.

Sistemes de seguretat

El guardonat sistema ‘City Safety’ amb fre automàtic de Volvo Cars s’inclou de sèrie i ajuda el conductor a evitar possibles col·lisions.

El sistema Pilot Assist ajuda al conductor amb la direcció, l’acceleració i la frenada en carreteres ben senyalitzades fins a 130km / h. Els sistemes de Atenuació de sortides de la calçada, Atenuació de col·lisions amb vehicles del carril contrari i altres sistemes d’assistència a la direcció també s’inclouen de sèrie. El sistema opcional d’Alerta d’encreuament amb fre automàtic augmenta encara més la seguretat.

Connectivitat

El sistema de infoentreteniment Sensus Connect de Volvo Cars és totalment compatible amb Apple CarPlay, Android Auto i 4G, i manté als conductors connectats, independentment que circulin per zones urbanes o pel camp. El control intuïtiu mitjançant una pantalla tàctil tipus tauleta combina funcions del vehicle, navegació, serveis connectats i aplicacions d’entreteniment integrades en el vehicle.

El nou V60 Cross Country estarà disponible amb un motor de gasolina T5 de tracció integral i amb un motor dièsel D4 també de tracció integral. Més endavant s’incorporaran models semihíbrids i híbrids endollables.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *