1. Home
  2. Actualitat
  3. El vehicle ultracompacte I-Road, a prova
El vehicle ultracompacte I-Road, a prova

El vehicle ultracompacte I-Road, a prova

0
0
L'I-Road, a prova
L’I-Road, a prova

Toyota està posant a prova el seu prototip de vehicle elèctric ultracompacte dissenyat especialment per a la mobilitat urbana. Es tracta d’un projecte anomenat I-Road que s’ha llançat al Japó.

En el marc del projecte Open Road, Toyota oferirà l’I-Road a diferents usuaris com a pilots de proves durant un temps determinat per valorar així les diverses necessitats de mobilitat. A la segona ronda d’Open Road, per determinar millor les possibilitats de comercialització del prototip, aquest es posarà a disposició d’empreses operadores, a més d’usuaris generals com en la primera ronda, per tal de valorar les seves necessitats i l’acceptació que pot tenir al mercat. També es valorarà com es faria servir en entorns d’ús compartit i amb quines finalitats.

D’altra banda, com va passar en la primera fase, Toyota augmentarà gradualment el nombre de llocs on s’ofereixen serveis associats, com ara places d’aparcament exclusives, durant el període de prova, i també desenvoluparà i provarà altres serveis nous que consideri oportuns.

L’evolució d’aquest projecte de validació s’anirà publicant periòdicament en una pàgina web creada per aquest mateix motiu.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *