1. Home
  2. Actualitat
  3. El Vitara supera les 3 milions d’unitats produïdes arreu del món
El Vitara supera les 3 milions d’unitats produïdes arreu del món

El Vitara supera les 3 milions d’unitats produïdes arreu del món

0
0
Suzuki Vitara (Foto: Suzuki)
Suzuki Vitara (Foto: Suzuki)

El Suzuki Vitara ha superat les tres milions d’unitats produïdes a tot el món. Va ser presentat al 27è Saló Internacional de Tòquio, el 1988, i pot ser considerat com el primer SUV modern. I és que segons la marca japonesa aquest model ja combinava llavors les característiques dels actuals SUV: disseny atractiu, carrosseria elevada i compacta, pes lleuger, comportament irreprotxable en carretera i àgil en cuideu, i bones capacitats per desenvolupar-se fora de l’asfalt.

Segons el relat dels seus responsables, Suzuki no va tenir por de fusionar en el Vitara diverses tipologies de cotxes en un sol automòbil. D’una banda, es va crear un cotxe robust i capaç fora de l’asfalt, però còmode, eficaç i amable a l’hora de circular a la ciutat i a la carretera. En aquest entorn, a la seva privilegiada posició de conducció elevada, hi sumava un comportament sa, àgil i eficaç; un gran confort i qualitat de marxa; i un tacte suau de conducció; molt més semblants tots ells als d’un turisme que als d’un aspre terreny.

Mesos abans del seu 30è aniversari, el Suzuki Vitara ha assolit la fita de superar les 3 milions d’unitats produïdes arreu del mon.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *