1. Home
  2. Actualitat
  3. El Volkswagen Amarok evoluciona cap a un pick up premim
El Volkswagen Amarok evoluciona cap a un pick up premim

El Volkswagen Amarok evoluciona cap a un pick up premim

0
0
El Volkswagen Amarok
El Volkswagen Amarok

L’Amarok Aventura de Volkswagen és el futur pick-up premium del segment B i estarà propulsat per l’última generació de motor V6. A l’interior, el tot terreny també ofereix múltiples prestacions noves, entre les que s’inclou una cabina amb una pantalla multifunció en color per al model de llançament Aventura i sistemes de radionavegació d’última generació. Per al conductor i l’acompanyant, l’Amarok també proporciona seients ergoComfort ajustables en 14 posicions, que han estat guardonats gràcies a la seva comoditat per l’esquena.

Volkswagen espera que el nou Amarok també atraurà als clients de SUV tradicionals. El pick up arriba a un par motor de 550 Nm i una potència màxima de 224 CV. Pot arribar a una velocitat de 193 km / h i accelera de 0 a 100 km / h en 7,9 segons.

Seients confortables

Un dels punts més destacats de l’interior de l’Amarok són els nous seients ergoComfort ajustables elèctricament per al conductor i l’acompanyant, que proporcionen espai de sobres per al cap i les cames. Això s’atribueix sobretot als seients davanters amb altura ajustable, que també es poden moure cap endavant i cap enrere. Aquests presenten coixins laterals de disseny esportiu que han estat optimitzats per oferir el màxim confort i ergonomia.

Els seients elèctrics amb 14 posicions, que són opcionals per al conductor i l’acompanyant, es poden ajustar individualment per adaptar-se a cada cos. L’alçada i la posició longitudinal del seient es poden ajustar prement un botó, els graus i l’amplada del suport lumbar es poden canviar, i l’angle entre el coixí i el respatller del seient també es poden regular. La profunditat del seient també s’ajusta manualment.

Volant multifunció

El volant multifunció també facilita la feina al conductor a l’hora d’usar la ràdio, el telèfon o la pantalla multifunció. El model de llançament Aventura ve amb una pantalla 3D en color entre els clàssics instruments circulars. El conductor pot fer servir les noves lleves de canvi opcionals del volant per controlar la transmissió automàtica de 8 velocitats, mentre que el retrovisor sense marc, combinat amb el paquet opcional Light & Sight, reforça la imatge de gamma alta i el caràcter esportiu de l’interior del Amarok.

A la part superior de la consola central, i directament en el camp de visió del conductor, es troba el sistema de infoentreteniment, que permet operar de forma acurada i ergonòmica. Equipat amb elements com App Connect, Guide & Inform o Car-Net, és possible, per exemple, integrar aplicacions de smartphone a través d’una interfície USB per tal de poder accedir-hi mitjançant la pantalla tàctil del sistema d’infoentreteniment.

Tant els serveis de infoentreteniment ‘Composition Mitjana’ i ‘Discover Mitjana’ inclouen Digital Voice Enhancement, un amplificador elèctric de veu amb el qual la comunicació durant el viatge és més senzilla. El micròfon mans lliures amplifica els senyals de veu, de manera que el conductor no necessita girar el cap cap als passatgers dels seients del darrere ni tampoc alçar la veu. Els passatgers de darrere escolten la veu de la persona amplificada a través dels altaveus del darrere.

Sistema intel·ligent per aparcar

El sistema d’assistència per aparcar ‘Park Pilot’, basat en la càmera del darrere ‘Rear View’, també facilita la vida al conductor. Els pedals d’acer inoxidable i una franja negra de porta a porta separada per una barra a un color de contrast arrodoneixen la imatge interior de l’Amarok. També s’inclou el sistema d’aire condicionat, la connexió Bluetooth i fins a quatre endolls per al subministrament elèctric de 12 volts.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *