1. Home
  2. Cotxes
  3. El Volkswagen Passat ara amb tracció total
El Volkswagen Passat ara amb tracció total

El Volkswagen Passat ara amb tracció total

0
0

Amb motiu del Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra, Volkswagen presentarà la nova generació del Passat Alltrack amb tracció total, que es posarà a la venda a finals de setembre.

Alltrack 1El nou Volkswagen Passat Alltrack és un resistent automòbil que incorpora els para-xocs i els protectors inferiors davanter i posterior adaptats a la conducció fora de les carreteres asfaltades. Gràcies a una altura major sobre el terra de 27,5 mm, un programa de conducció especial «Off-road» amb els assistents de conducció corresponentment configurats, un xassís adaptat i el sistema de tracció total 4MOTION, basat en un embragatge Haldex de cinquena generació que s’activa abans que el vehicle perdi adherència, el Passat Alltrack és un vehicle fiable fins i tot en terrenys intransitables.

Igual que a l’exterior, l’interior del Passat Alltrack també s’ha adaptat específicament a les característiques concretes d’aquest model.

Volkswagen equipa el Passat Alltrack amb quatre nous motors d’injecció directa; un motor turbo de gasolina (TSI), de 220 CV i 3 turbodièsel (TDI), de 150 CV, 190 CV i 240 CV respectivament. Tots els propulsors equipen de sèrie el sistema «Start / Stop» i el de recuperació de l’energia de frenada. Pel que fa a caixes de canvis, Volkswagen ofereix el TDI de 150 CV amb un canvi manual de 6 velocitats, el TDI de 190 CV amb el canvi automàtic de doble embragatge «DSG» de 6 relacions, i el TSI de 220 CV i el TDI de 240 CV BiTurbo amb el canvi automàtic de doble embragatge «DSG» de 7 velocitats.

Alltrack 2Aquest tot terreny disposa d’una àmplia gamma d’assistents de conducció i sistemes de infoentreteniment. Algunes d’aquestes tecnologies són el Volkswagen Digital Cockpit (quadre d’instruments completament digital i configurable), la pantalla «Head-up-Display», el sistema Rear Seat Entertainment, el sistema «Front Assist » amb assistent de frenada d’emergència en ciutat i reconeixement de vianants, el sistema« Side Assist » (assistent de canvi de carril), el sistema« Emergency Assist » (detenció del vehicle en cas de perill), el sistema d’assistència en embussos «Traffic Jam Assist», l’assistent de sortida de l’aparcament «Exit Assist» (detecta els vehicles que s’aproximen pels laterals durant l’estacionament marxa enrere), i el nou sistema «Trailer Assist» (maniobrabilitat de remolc assistida) ideal en la realització de maniobres amb el remolc, fins i tot per als conductors més experimentats.

(24.02.15)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *