1. Home
  2. Actualitat
  3. El Volkswagen Tiguan estrena gamma de motors i de sistemes d’infoentreteniment
El Volkswagen Tiguan estrena gamma de motors i de sistemes d’infoentreteniment

El Volkswagen Tiguan estrena gamma de motors i de sistemes d’infoentreteniment

0
0

Volkswagen incrementa altra vegada la seva aposta pel Tiguan amb la modernització de la seva gamma de motors, amb la qual els propulsors dièsel de 2 litres tindran més potència; la de la unitat de 140 CV s’ha incrementat fins als 150 CV, mentre que el propulsor de 175 CV ara en lliura 184 CV. Alhora, les emissions de CO2 s’han reduït, i tots els motors compleixen amb la normativa d’emissions EU6.

TuguanLes noves ràdios i sistemes de navegació d’última generació disponibles pel Tiguan també han evolucionat de forma significativa. Els anteriors sistemes de ràdio s’han reemplaçat per la Composition Media (amb característiques com la pantalla tàctil en color, vuit altaveus i una gran varietat de connexions per a dispositius externs). El sistema de ràdio-navegació disponible ara és el Discover Media, de sèrie amb el paquet de serveis online Guide & Inform de Volkswagen (Guide & Inform amplia els serveis de navegació i informació sobre la destinació a través d’una connexió de dades mòbils ).

El Composition Media i el Discover Media també es poden demanar amb App Connect com a opció. App Connect reflecteix la interfície del nostre Smartphone directament a la pantalla de la ràdio o del navegador, i permet l’ús d’APPS certificades durant la conducció. També hi ha l’opció d’afegir el Media Control, una nova extensió del sistema de infoentreteniment en forma de app que permet controlar fàcilment les seves funcions des d’una tauleta, fins i tot des dels seients de darrere.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *