El Volkswagen Touareg, a la recta final de les seves proves

Enguany, Volkswagen continuarà la història d’èxit del Touareg, del qual s’han venut milions d’unitats, amb una completa actualització tècnica i visual del SUV premium. La part posterior i davantera del SUV de luxe s’han redissenyat, el xassís s’ha perfeccionat i destaca pel seu equilibri entre confort i prestacions. Abans de l’estrena mundial que tindrà lloc a l’estiu, Volkswagen ofereix un primer avanç de l’actualització del seu model estrella.

El nou Touareg camuflat continua completant els seus últims quilòmetres de proves a la Lapònia sueca. Encara que les modificacions de disseny continuen ocultes sota una retolació amb un codi QR de gran grandària, les imatges del prototip camuflat ja ofereixen una bestreta dels primers detalls tècnics. En el frontal, per exemple, és possible veure els fars matricials IQ.LIGHT HD de nou desenvolupament i una nova tira de llums LED integrada entre ells.

Fars matricials IQ.LIGHT HD amb 38.400 micro Leds

HD són les sigles de High Definition, una resolució molt alta. Es tracta d’una mar de punts de llum extremadament brillants, generats per un total de 38.400 micro Leds. Converteixen la nit en el dia i garanteixen una lluminositat molt superior en carretera, sense enlluernar als vehicles que circulen en sentit contrari. 19.200 micro Leds estan distribuïts en els nous fars a cada costat del vehicle. El sistema matricial projecta un feix de llum interactiu en el carril del SUV de luxe. Aquesta llum fa més còmoda la conducció nocturna i facilita el pas fins i tot per estretes obres d’autopista en la foscor, ja que la projecció lluminosa il·lumina el carril de manera òptima.

Logotip de VW il·luminat en la part posterior. Com a primer model de Volkswagen, el nou Touareg té un logotip il·luminat en la part posterior. Des de gener de 2023, el logo de Volkswagen il·luminat en vermell també està homologat a Europa, fins ara això estava homologat només en mercats com la Xina o els EUA

Nova generació de xassís. Volkswagen ha perfeccionat el xassís del Touareg, sempre amb tracció total. Entre altres coses, ara s’utilitza un sensor de càrrega en el sostre, que està connectat amb l’electrònica del xassís. L’avantatge: major agilitat quan el sostre no està carregat. Si, per contra, s’instal·la una caixa porta-equipatges, el sensor el reconeix i transmet aquesta informació als sistemes d’assistència, com l’ESC. Això augmenta l’estabilitat de marxa del Touareg.

El tren de rodatge amb molls d’acer de sèrie i el tren de rodatge amb suspensió pneumàtica opcional també han rebut una nova configuració per a aconseguir un millor equilibri entre el màxim confort i el rendiment òptim.

Interior del vehicle millorat. El Touareg està equipat amb el «Innovision Cockpit». Es maneja a través de la pantalla tàctil central de 15 polzades (diagonal de pantalla: 38,1 centímetres), el volant multifunció i elements analògics com el control de volum en la consola central. El «Innovision Cockpit» del nou Touareg ofereix, entre altres coses, navegació amb precisió de carril i dades cartogràfiques HD d’alta resolució. També s’ha perfeccionat el control per veu. La integració d’aplicacions a través del telèfon intel·ligent i «App Connect» (Apple CarPlay, Android Acte) ara també pot realitzar-se de manera sense fil.

L’alt nivell de qualitat del Touareg s’ha millorat encara més valorant les opinions dels clients: els recolza-braços i els panells de la consola central són de tacte més tou, la qual cosa suposa un plus de confort. D’aquesta manera, el nou Touareg també respon a l’objectiu d’adaptar els models de Volkswagen a les necessitats dels clients. L’actualització converteix al Touareg en un SUV ben equilibrat que domina tant les llargues distàncies com la vida quotidiana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Review Honda Civic Type-R: El millor de la història

Review Honda Civic Type-R: El millor de la història

I és que els enginyers de la marca japonesa han enfocat esforços en millorar el

Posterior
Honda XL750 Transalp: Viatgera del món

Honda XL750 Transalp: Viatgera del món

Una de les llegendes de la marca de l’ala daurada torna amb més força si

També et pot interessar
Total
0
Share