1. Home
  2. Actualitat
  3. El Volvo XC40, Cotxe de l’any a Europa
El Volvo XC40, Cotxe de l’any a Europa

El Volvo XC40, Cotxe de l’any a Europa

0
0
El XC40 de Volvo
El XC40 de Volvo

El nou SUV compacte Volvo XC40 ha estat elegit Cotxe de l’any 2018 a Europa convertint-se en el primer vehicle del fabricant suec en guanyar el guardó.

El triomf significa que tota la gamma de nous SUV de Volvo ha estat escollida Cotxe de l’any, ja sigui a Europa o a Amèrica del Nord. El gran XC90 i el XC60 de mida mitjana van aconseguir el premi North American Truck / Utility of the Year.

El premi Cotxe de l’any 2018 a Europa segueix a un altre reconeixement recent per al model, com és el de Cotxe de l’any de la principal publicació especialitzada en automoció del Regne Unit What Car?

Una nova referència

Segons el fabricant suec seu nou SUV estableix una nova referència en el seu segment pel que fa a disseny, connectivitat i tecnologia de seguretat. Les primeres comandes de més de 20.000 unitats a Europa i Estats Units indiquen que als clients els agrada aquesta combinació.

El nou vehicle és el primer model de la nova arquitectura modular compacta de vehicles (CMA) de Volvo Cars, base dels propers vehicles de la sèrie 40, inclosos els models totalment electrificats.

Desenvolupada en col·laboració amb Geely, aquesta arquitectura proporciona a l’empresa les economies d’escala necessàries en aquest segment.

Noves tecnologies i funcions

Així mateix, es tracta del primer Volvo que incorpora la funció de mobilitat compartida, gràcies a la tecnologia de clau digital de Volvo i la seva plataforma de serveis connectats Volvo On Call.

Els propietaris de l’XC40 poden compartir el seu vehicle amb la família i els amics sense haver de lliurar-los una clau física.

Entre les prestacions de seguretat i assistència al conductor incloses, s’hi troben el sistema Pilot Assist de Volvo Cars, City Safety, l’atenuació de sortides de la via, la protecció en cas de sortida de la carretera, l’alerta d’encreuament amb fre automàtic i la càmera de 360 ​​°, que ajuda els conductors a maniobrar el seu vehicle en places d’aparcament difícils.

Disseny intel·ligent

Segons el fabricant suec, el XC40 ofereix un intel·ligent disseny interior i idees d’emmagatzematge amb més funcions en les portes i sota dels seients, un lloc especial amb càrrega inductiva per als telèfons, un ganxo abatible per penjar petites bosses i una paperera desmuntable en la consola de l’envà central.

En 2017, l’empresa va anunciar el  compromís d’electrificar tots els Volvo Cars nous a partir de 2019. D’acord amb el seu lideratge en l’electrificació, posteriorment s’afegirà una opció híbrida, així com un altre motor totalment elèctric per al XC40.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *