1. Home
  2. Actualitat
  3. El Wrangler DuraTrac de Goodyear, millor pneumàtic Off-Road
El Wrangler DuraTrac de Goodyear, millor pneumàtic Off-Road

El Wrangler DuraTrac de Goodyear, millor pneumàtic Off-Road

0
0

El pneumàtic Wrangler DuraTrac de Goodyear ha estat escollit com el millor pneumàtic Off-road en la categoria Pneumàtics de Tracció per la revista alemanya del mateix nom.

El millor pneumàtic off-road
El millor pneumàtic off-road

Més de 85.000 lectors van participar en la votació per als premis Off-road de 2016, seleccionant els cotxes més populars per fora de carretera en 12 categories i també triant el millor pneumàtic de tracció.

“Guanyar de nou aquest premi és un reconeixement a les prestacions del Wrangler DuraTrac de Goodyear”, va assenyalar Jürgen Titz, director general de Goodyear Dunlop per a Alemanya, Àustria i Suïssa: “Resultar votat com el millor pneumàtic Off-road és per a nosaltres molt important ja que aquesta votació es realitza a partir de les opinions de lectors especialment entesos “.

Segons els seus responsables, el Wrangler DuraTrac de Goodyear, desenvolupat per al seu ús en tot terreny, ofereix als robustos vehicles per fora de carretera una “excel·lent” manejabilitat tant en els difícils terrenys off-road com en les superfícies rocoses.

L’elecció del premi Off Road per part dels lectors va començar l’any 1982. El premi al millor pneumàtic de tracció es ve concedint des de 2013.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *