1. Home
  2. Actualitat
  3. El Yeti més autèntic
El Yeti més autèntic

El Yeti més autèntic

0
0

El nou Skoda Yeti Outdoor arriba aquest mes al mercat amb un nou disseny, en el qual destaca el frontal més horitzontal i la incorporació del nou logotip, un nova part posterior, noves llandes d’aliatge i interiors renovats.

Skoda Yeti

El Yeti és el primer model de la marca que compta amb l’assistent òptic d’aparcament amb càmera posterior. Permet aparcar marxa enrere de forma automàtica, en paral·lel, i fins i tot sortir. El nou Skoda Yeti incorpora també per primera vegada el sistema KESSY de tancament automàtic i arrencada. Es manté el sistema de seients posteriors VarioFlex que ofereix una versatilitat interior única.

El Yeti compta amb set moderns motors, quatre dièsel i tres de gasolina, tots turbo alimentats i amb injecció directa La potència va des dels 105 CV del 1.2 TSI als 170 del 2.0 TDI. El nou Yeti amb canvi automàtic utilitza exclusivament transmissió de doble embragatge DSG de sis o set marxes.

La seguretat activa s’ha incrementat a través de l’ESC (Control d’Estabilitat Electrònica) i l’ABS (Sistema antiblocatge) amb assistent de frenada. Els nous fars davanters bi-xenó amb il·luminació diürna LED milloren la visibilitat del vehicle i la il·luminació de la carretera

Amb la tracció total electrònica (cinquena generació d’embragatge Haldex, disponible per a alguns motors) i una alçada al terra de 180 mm, aquest SUV compacte està llest per a tots els terrenys. El bloqueig electrònic del diferencial EDS permet arrencades suaus i adherència en qualsevol superfície.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *