1. Home
  2. Actualitat
  3. Els alumnes de l’Institut Montilivi revisen els pneumàtics a diferents punts de la ciutat de Girona
Els alumnes de  l’Institut Montilivi revisen els pneumàtics a diferents punts de la ciutat de Girona

Els alumnes de l’Institut Montilivi revisen els pneumàtics a diferents punts de la ciutat de Girona

0
0

Coordinat de forma compartida entre CORVE i l’Institut Montilivi, i complint amb el programa d’execució previst, els alumnes de Cicles Formatius d’Automoció de l’Institut Montilivi han fet recollida de dades a diferents punts de la ciutat de Girona i un control viari, acompanyats dels professors i l’assistència de la policia municipal.

CorveCom a les anteriors edicions i amb la finalitat de poder fer una comparativa fiable, els alumnes de Cicles Formatius d’Automoció de l’Institut Montilivi han estat comprovant pneumàtics en  els llocs programats: pàrquing del Parc Migdia, Zona Campus UDG-Montilivi i Zona Jutjats-La Copa, i un control viari en la Zona Universitària de Montilivi.

Han comprovat més de 1.000 vehicles amb un total de més de 30.000 dades recollides, que seran tractades pels mateixos alumnes per tal d’elaborar un estudi que determini l’estat dels pneumàtics que circulen a la ciutat de Girona i fer una comparativa des del 2013 amb la intenció de veure quina ha estat l’evolució i el comportament de l’usuari pel que fa al manteniment dels pneumàtics dels vehicles com un dels elements de seguretat claus. L’informe dels resultats seran presentats el proper mes de juny.

El projecte s’ha convertit també en una fita acadèmica dels alumnes, ja que serà inclòs en el programa dels alumnes participants i també forma part del conjunt de projectes que desenvolupa el centre presentats a petició del propi Departament d’Ensenyament.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *