1. Home
  2. Actualitat
  3. Els camions de gran tonatge segueixen circulant per la GI-555 malgrat la prohibició
Els camions de gran tonatge segueixen circulant per la GI-555 malgrat la prohibició

Els camions de gran tonatge segueixen circulant per la GI-555 malgrat la prohibició

0
0
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

Cinc camions de gran tonatge han estat denunciats des de principis d’any per incomplir les restriccions de circulació per la GI-555 entre Sils i Hostalric. Unes restriccions imposades pel Servei Català de Trànsit a tots aquells vehicles que superen les 7,5 tones a no ser que tinguin una autorització especial.

Segons recull el Diari de Girona les autoritats van prendre aquesta mesura per l’alt nombre d’accidents mortals que registrava la via sobretot des que es va prohibir circular camions de gran tonatge per la N-II. Molts d’ells van decidir agafar aquesta via selvetana com alternativa a l’AP-7, que és per on teòricament haurien de circular.

Després de llargues reivindicacions per part del territori el Servei Català de Trànsit va prohibir que els transports de mercaderies i vehicles de més de 7.500 kg de massa màxima autoritzada poguessin circular per aquesta carretera, sense una autorització especial.

Tot i les cinc denúncies cursades el rotatiu gironí ha comprovat que en un sol dia van passar més d’una quinzena de camions teòricament prohibits sense cap distintiu que assenyalés que estaven autoritzats.

Les multes per incomplir les restriccions poden pujar a 500 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *