1. Home
  2. Actualitat
  3. Els Catalans del Dakar
Els Catalans del Dakar

Els Catalans del Dakar

0
0
L'equip de Nani Roma a la seva arribada a Buenos Aires (Foto: KTM)
L’equip de Nani Roma a la seva arribada a Buenos Aires (Foto: KTM)

El Ral·li Dakar 2017 ha tingut una participació destacada de pilots catalans amb victòria de Laia Sanz en dones a la categoria de motos, un podi en motos i una quarta posició en cotxes. Repassem, els resultats dels pilots de casa.

MOTOS

Gerard Ferres: El pilot de Manlleu aconsegueix un podi històric a l’arribar a Buenos Aires en tercer lloc amb una conducció segura i magsitral.

Joan Pedrero: El motorista de Canet ha aconseguit acabar el Dakar demostrant habilitat i fortalesa. Ha acabat 15è.

Laia Sanz: La guanyadora del Dakar entre les dones, ha lluitat de tu a tu amb els homes en un dels Dakars més durs que es recorden però no ha aconseguit el seu objectiu de quedar entre els 15 primers. La pilot de Corbera ha quedat 16 ena.

Dani Oliveras: El motxiller de Gerard Farrés i Ivan Cervantes ha estat un bon acompanyant i ha fet un pas endavant de cara a propers Dakars. El de Vilabrareix ha tingut una gran actuació tècnica.

Marc Solà: En el seu segon Dakar i a bord d’una Yamaha, Solà ha fet una cursa excel·lent però ha tingut problemes amb la benzina.

Rosa Romero: L’altra dona, al costat de Laia Sanz ha demostrat una gran capacitat malgrat quedar-se sense motxiller a les primeres de canvi. Ha quedat 80ena.
Armand Monleón y Ivan Cervantes van haver de retirar-se i no han acabat el raid.

COTXES

Joan Roma / Àlex Haro: Nani Roma i el seu company no han pogut portar el Peugeot al podi de Buenos Aires malgrat haver fet una cursa sense errors.

Joan Rubí: Bon paper del copilot mataroní del bolivià Gutiérrez Fleig que ha aconseguit acabar el raid.

Xavi Foj: Actuació remarcable del pilot de Molins de Rei, tota una llegenda del Dakar.
Isidre Esteve i Txema Villalobos: El d’Oliana i el de Calonge han demostrat els seus dots de pilotatge i han aconseguit acabar el Dakar en 35ena posició.

Xavi Pons i Lucas Cruz es van haver de retirar.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *