1. Home
  2. Actualitat
  3. Els cotxes ‘premium’, els més difícils per acordar un preu al
Els cotxes ‘premium’, els més difícils per acordar un preu al

Els cotxes ‘premium’, els més difícils per acordar un preu al

0
0
Els propietaris de cotxes premium són exigents
Els propietaris de cotxes premium són exigents

Els propietaris dels cotxes ‘premium’ són els que es barallen més pel preu dels seus vehicles en transacció quan en volen adquirir un de nou, segons un informe del portal britànic Wizzle recollit pel web de la patronal Faconauto.

Així, els amos d’un BMW triguen una mitjana de 76 hores a acceptar l’oferta del concessionari pel seu cotxe de segona mà mentre que els d’Audi 83 i els MercedesBenz acaben acceptant-la quan han passat de mitjana 85 hores.

Per contra, els amos de cotxes de marques generalistes els volen vendre amb més rapidesa, amb els de Peugeot essent els que menys triguen a arribar acord amb el concessionari que els el compra.
L’única marca alemanya que està entre les deu més ràpides és Volkswagen, amb una mitjana de 62 hores perquè un cotxe sigui adquirit per un concessionari.

Dades paradoxals

Malgrat que els amos d’Audi són els més durs de rosegar, curiosament, és un model Audi, l’A4 TDI SE, és el que abans propicia un acord entre propietari i punt de venda, ja que aquest es produeix en només 79 minuts.

El fundador de Wizzle, Sébastien Duval, ha apuntat al web de Faconauto que, efectivament, s’esperava aquesta tendència respecte a BMW, Mercedes-Benz i Audi, per la simple raó que es tracta de cotxes més valuosos.

En qualsevol cas, aquesta empresa considera que no hi ha relació entre el valor actual dels cotxes usats i el temps que ha de transcórrer perquè el seu amo s’acordi un preu amb el concessionari.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *