1. Home
  2. Motos
  3. Els desitjos de Nadal es compleixen amb Givi
Els desitjos de Nadal es compleixen amb Givi

Els desitjos de Nadal es compleixen amb Givi

0
0

Casc 10.9 i ulleres retro.

Un casc idoni pels nostàlgics de temps passats i el gust pel vintage. L’exclusiu 10.9 fabricat en tecnopolímer combina la tecnologia avançada necessària per garantir la major protecció, amb la comoditat, elegància i qualitat. Aquest casc incorpora una corretja posterior per subjectar les exclusives ulleres I400C.

Casc GIVI2

Bluetooth I302B

Un útil intercomunicador Bluetooth® amb el qual el motorista podrà comunicar-se amb el copilot sense comprometre la seguretat, parlar per telèfon, escoltar música o seguir les indicacions del GPS sense baixar de la moto.

Cadenat S221

Un element perfecte per assegurar les bosses a les motos i que mai se’t oblidin ni es converteixi en víctimes dels lladres. Aquest cadenat amb cable per bosses toves, compte amb un tancament de combinació.

Armilla Vest01 Trekker

Confeccionat amb materials d’alta visibilitat, aquesta armilla incorpora bandes reflectants homologades per la CE. Només s’ha de posar per sobre l’abric i la visibilitat està assegurada. A més inclou una petita bossa de transport.

Bossa de cama EA 109

Amb una capacitat de 1,5 litres és perfecta per guardar els elements més necessaris a mà d’una forma senzilla i còmode. D’aquesta manera podràs tenir sempre a mà el mòbil, la documentació, la cartera o les claus.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *