Els dies 16 i 17 d’octubre Olot celebra la Fira del Vehicle d’Ocasió dins el marc de Sant Lluc

Aquest cap de setmana es celebrarà l’11a edició de la fira del vehicle, que es porta a terme al passeig de Ramon Guillamet (Firalet), davant l’Ajuntament d’Olot, en el marc de la Fira de Sant Lluc.

Igual que en l’última edició, aquest any els olotins i olotines que comprin un vehicle d’ocasió del 16/10/2021 al 31/12/2021 a un dels concessionaris de la Fira del Vehicle d’Ocasió que s’organitza els dies 16 i 17 d’octubre al Firalet d’Olot en el marc de la Fira de Sant Lluc 2021 podran sol·licitar un ajut per pagar l’impost sobre vehicles de tracció mecànica 2022.

Aquest any hi haurà una oferta d’uns 100 vehicles a la Fira, des de gasolina a elèctrics, passant pels híbrids, híbrids endollables, etc. L’oferta serà molt àmplia: des de vehicles d’ocasió, seminous, gerència i quilòmetre zero. És una bona oportunitat per qui necessiti canviar de cotxe degut a la crisi dels xips que fa que l’espera d’un vehicle nou sigui d’una mitjana de 8 mesos. També hi haurà una àmplia oferta de maquinària de jardí.

Fira de Sant Lluc

La Fira de Sant Lluc és la fira amb més història d’Olot! Fa més de 700 anys que es fa i té lloc cada tardordurant el cap de setmana més proper a Sant Lluc, que és el 18 d’octubre. 

És un dels grans esdeveniments a Olot. És coneguda com “la Fira de tardor” i un dels seus principals atractius és la Fira del Dibuix, on diferents artistes exposen sota les voltes de la plaça Clarà els seus dibuixos i il·lustracions. Sabeu per què hi ha aquesta conexió entre Sant Lluc i la Fira del Dibuix? Doncs perquè Sant Lluc és el patró dels artistes i, a Olot, d’art, en saben un munt!

Quan va començar l’any 1315, la Fira de Sant Lluc era principalment una fira ramadera, vinculada als moviments transhumants dels ramats. Actualment, és una fira multisectorial que té lloc en diferents espais del centre d’Olot i en la que podreu gaudir de diversos mercats i propostes:

 • la Fira del Dibuix i Olot Dibuixa// Plaça Clarà
 • la Fira Ramadera // Firal Petit
 • el Mercat d’Artesania // Firal
 • els productors km. 0 i territori convidat // Firal
 • l’espai infantil “Un dia a pagès” // Plaça de l’U d’octubre
 • el Tastajocs: jocs en família // Plaça Major i claustre del Carme
 • la Fira del Vehicle d’Ocasió // Firalet
 • el Mercat de Roba // Plaça de Jaume Balmes i voltants
 • el Mercat de Coleccionisme i Andròmines // Plaça de l’Hospital
 • la Fira del Disc // Plaça de l’Hospital
 • el Mercat de Creadors de la Iera // Sant Esteve

A més a més, hi ha programades més de 50 activitats complementàries com la trobada de puntaries, la tractorada, el bike partyatraccions infantils o el concert final de gira del grup Gertudis el dissabte 16 d’octubre a les 20 hores a la plaça de Braus.

Més informació: https://www.descobreixolot.cat/fira-de-sant-lluc-olot/

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
El cowboy Marc Márquez cavalca amb autoritat a Austin

El cowboy Marc Márquez cavalca amb autoritat a Austin

Circuit of the Americas, Austin

Posterior
FORD MACH-E: Una descàrrega directa al cor

FORD MACH-E: Una descàrrega directa al cor

Avui tenim al davant un altre repte d’aquells que ens encanten

També et pot interessar
Total
0
Share