1. Home
  2. Cotxes
  3. Els DS 3 i DS3 Cabrio estrenen motors, llums i equipaments tecnològics
Els DS 3 i DS3 Cabrio estrenen motors, llums i equipaments tecnològics

Els DS 3 i DS3 Cabrio estrenen motors, llums i equipaments tecnològics

0
0

DS, marca que cada vegada més es desvincularà de Citroën, renova els DS 3 i DS 3 Cabrio. Aquests vehicles estrenen nous llums davanters, mecàniques encara més eficients i innovacions tecnològiques que optimitzen la seguretat.

DS3

Els nous llums uneixen, en primícia mundial, les tecnologies LED i Xenó, a les quals s’hi afegeixen nous intermitents seqüencials. Aquestes òptiques confereixen al DS 3 una major visibilitat i una claredat d’il·luminació excepcional i relaxant. Gràcies a l’ús acumulat de 3 mòduls LED i un mòdul de Xenó, el flux lluminós és potent, ample i homogeni, de manera que ofereix més confort en trajectes nocturns. La personalització del frontal es completa amb els llums diürns de LED a les entrades d’aire davanteres. A la part posterior, els DS 3 i DS 3 Cabrio es distingeixen per les òptiques de LED amb efecte 3D.

Pel que fa als motors, en dièsel, arriben el BlueHDi 120 i el BlueHDi 100, més potents i ecològics. Ambdues mecàniques disposen d’un mòdul SCR (Selective Catalytic Reduction). En gasolina, el DS 3, comptarà amb el motor e-VTi 82 ETG, de la família PureTech.

El DS 3 i el DS 3 Cabrio estrenen la nova tecnologia del grup PSA per la frenada d’emergència en ciutat. Aquest sistema de frenada automàtica, denominat Active City Break, permet evitar col·lisions a baixa velocitat. Un sensor làser de curt abast situat a la part alta del parabrises, detecta els vehicles que circulen davant d’ell. Si el cotxe s’està movent a menys de 30 km/h, el sensor activa la frenada automàtica per evitar la col·lisió. Per fer més senzilles les maniobres diàries, el DS 3 i el DS 3 Cabrio, es poden equipar amb una càmera de marxa enrere, associada al sistema de navegació eMyWay.

Totes aquestes novetats estaran disponibles a partir del setembre

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *