Els especialistes en transformacions Crosscamp converteixen l’Opel Zafira Life en una Camper

L’Opel Zafira Life és tan adaptable com una navalla suïssa. L’espaiosa camioneta està disponible en tres longituds i amb un interior molt variable. Com a opció, les portes corredisses s’obrin i tanquen elèctricament, mentre que l’angle de gir estret, la visibilitat panoràmica i el bon maneig fan que Zafira Life sigui ideal per a viatges de vacances amb la família.

Els especialistes en conversió alemanys ofereixen un Crosscamp Life de 4,95 metres de llarg com una caravana totalment equipada amb espai per dormir per a quatre persones i que disposa d’un sostre elevat, un llit, armaris encastats i una petita cuina de sèrie. Els frontals dels mobles tenen un acabat elegant, monocromàtic i especialment robust amb aspecte de pedra. El concepte flexible permet l’ús continu sense restriccions com a vehicle de passatgers: gràcies a l’altura de només 1,99 m, la majoria dels estacionaments són completament accessibles.

Moltes de les opcions de Crosscamp Life es poden demanar individualment, de manera que cada usuari pot configurar el vehicle segons els seus propis requisits. També hi ha disponibles paquets d’equips a preus atractius. L’àmplia gamma de sistemes d’assistència opcionals inclou assistència de feix principal, alerta de somnolència, assistència de manteniment de carril i reconeixement de senyals de trànsit amb control de creuer semi adaptatiu, així com alerta de col·lisió frontal amb assistent de frenada d’emergència.

El Crosscamp Life està disponible amb la gamma completa de motors dièsel i transmissions Opel a quatre sortides de potència. Equipats amb tecnologia de post tractament d’escapament SCR, tots els motors compleixen amb Euro 6d-TEMP per a mobilitat sense restriccions.

Si el Crosscamp Life va conduir fora de la ruta, disposa d’un pack opcional per adaptar-se a camins difícils que consisteix en una distància a terra de 25 centímetres més alta, protecció addicional als baixos i una roda de recanvi de mida completa. El sistema de control de tracció Opel IntelliGrip garanteix l’adherència requerida per a cada tipus de superfície. Perfecte per aventures a l’aire lliure amb el nou Crosscamp Life.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
HONDA SH125i, Elegància renovada

HONDA SH125i, Elegància renovada

L’Honda SH125i rep un nou impuls amb aquesta nova generació que arriba amb

Posterior
Skoda Octavia, el millor de sempre

Skoda Octavia, el millor de sempre

Disponible des de 26

També et pot interessar
Total
0
Share