1. Home
  2. Actualitat
  3. Els fabricants espanyols de vehicles, prop d’aconseguir el seu objectiu de vendes pel 2016
Els fabricants espanyols de vehicles, prop d’aconseguir el seu objectiu de vendes pel 2016

Els fabricants espanyols de vehicles, prop d’aconseguir el seu objectiu de vendes pel 2016

0
0
Fabricació en alça
Fabricació en alça

En el període gener-novembre, el conjunt de fàbriques de vehicles de l’Estat Espanyol han produït 2.743.017 d’unitats, un 7,5% més que en el mateix període de l’any anterior. Al mes de novembre s’han fabricat 286.749 vehicles, és a dir, un 11,7% més, el que ha suposat una producció de més de 13.600 cotxes al dia. D’aquesta manera, el sector estima que acabarà aconseguint les xifres que va estimar a principis d’any.

Segons els fabricants el bon comportament de les exportacions de vehicles, unit al mercat intern que està actuant segons el que es va preveure, amb bons resultats, expliquen aquest intens ritme de fabricació. Els turismes continuen essent el motor en la producció. Aquest segment, suma en els onze primers mesos de l’any un creixement del 6,77%, amb més de 2 milions de turismes fabricats, el que representa el 80% de la producció que es fa a l’Estat Espanyol. La resta de segments a excepció dels vehicles industrials pesats i camions tractor, registren taxes positives fins al mes de novembre.

A falta de les dades de l’últim mes, el mercat local ja frega l’objectiu anual que és superar els 2,8 milions de vehicles fabricats. També està molt a prop l’objectiu de fabricar aquest mateix any més de 1,8 milions de motors i més de 1,5 milió de caixes de canvi.

Pel que fa a les exportacions, aquestes van créixer a un ritme del 13,7% al mes de novembre amb un total de 247.326 unitats. Amb aquests resultats, la indústria de l’automòbil estatal ja ha exportat aquest mateix any més de 2,3 milions de vehicles, concretament 2.309.731 unitats, un 8,9% més. El 84% dels vehicles que es fabriquen a l’Estat Espanyol es destinen a altres països.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *