1. Home
  2. Actualitat
  3. Els Ford GT i Focus RS, estrelles de la marca americana al Saló de Ginebra
Els Ford GT i Focus RS, estrelles de la marca americana al Saló de Ginebra

Els Ford GT i Focus RS, estrelles de la marca americana al Saló de Ginebra

0
0

FocusRSFord Motor Company presenta aquests dies al Saló de l’Automòbil de Ginebra la gamma d’altes prestacions més avançada i tecnològica, incloent el debut mundial del nou Ford Focus RS, i l’estrena europea del nou supercotxe Ford GT. A l’estand de Ford, i al costat d’aquests dos models, també hi ha el nou Focus ST, per primera vegada disponible en
versió dièsel, l’aclamat Fiesta ST, i el totalment nou Ford Mustang.

La tercera generació del Focus RS presenta l’innovador sistema de tracció total Ford Performance All-Wheel-Drive, i és el primer RS ​​que ofereix programes de conducció seleccionables Drive Modes -que inclou per primera vegada en la indústria la manera Drift-, i el control d’arrancada Launch Control.

All-New Ford GTL’espectacular Ford GT fixa nous estàndards de innovació a través de les seves altes prestacions, en l’ús de materials lleugers, avenços aerodinàmics i tecnologia EcoBoost. Tots dos models han sigut desenvolupats pel nou equip Ford Performance, que unifica globalment als equips de Ford SVT, Team RS i Ford Racing. Ford Performance servirà de
laboratori i banc de proves per crear vehicles de prestacions úniques, peces, accessoris i experiències per als usuaris, així com innovacions i tecnologies que realcin tota la gamma de productes Ford. L’equip està compromès en proveir 12 vehicles d’altes prestacions a nivell global fins a l’any 2020, que se sumaran al llegat de vehicles d’altes prestacions de Ford Motor Company.

A Ginebra també es poden veure per primera vegada dos vehicles de competició totalment nous amb motor EcoBoost i que faran el seu debut aquest any. Impulsat pel premiat motor EcoBoost de 1.0 litres, el cotxe de ral·lis Ford Fiesta R2, basat en el Ford Fiesta de carrer, es prepara per ser el primer vehicle de competició de 1.0 litres homologat de la seva classe. El monoplaça Fórmula MSA, construït expressament és una evolució natural de l’exitós Formula Ford.

(04.03.2015)

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *