Els germans Márquez socorren a Morbidelli a Portimão

El pilot italià va patir un accident en els entrenaments de Portugal
Alex i Marc Márquez a Portimão. GRESINI

Amb motiu dels entrenaments de pretemporada, els pilots de Ducati, els de l’acadèmia VR46, Valentino Rossi i els integrants del mundial de Superbikes han estat celebrant diverses jornades de test obert al Circuit do Algarve, Portimão. Al voltant de les 3 de la tarda, els comissaris van ensenyar la bandera vermella perquè Franco Morbidelli havia patit un accident. L’italià havia patit un cop molt dur al cap, i els germans Márquez van baixar de la moto per atendre’l. Posteriorment, va ser traslladat a l’hospital, i no té cap lesió greu.

Després del revolt 9, Morbidelli va perdre el control de la seva Ducati Panigale V4S, havent de ser auxiliat per Alex i Marc Márquez. Els entrenaments van estar aturats durant 20 minuts, i després es van reprendre amb normalitat. De fet, el nou pilot de l’equip Ducati Prima Pramac va tornar al box, des d’on va ser traslladat a l’Hospital de Faro. Allà van fer-li les proves corresponents, descartant lesions greus, i s’hi va quedar en observació tota la nit per precaució.

Curiosament, van tornar a coincidir en un circuit Valentino Rossi i Marc Márquez, però no s’ha vist cap imatge on es creuessin en pista. Sumant-hi la presència de Jonathan Rea, Portimão va tenir en pista als tres pilots de motos de velocitat més llorejats del segle XXI.

Text: Roger Amores / Foto: Gresini Racing Team

Total
0
Shares
Anterior
La inversió del Circuit de Catalunya per no perdre la F1

La inversió del Circuit de Catalunya per no perdre la F1

Han fet reformes en les seves instal·lacions en valor de 50 milions

Posterior
Hyundai Fornells Motor rep el premi a l’excel·lència en el servei postvenda

Hyundai Fornells Motor rep el premi a l’excel·lència en el servei postvenda

Fornells Motor, concessionari Hyundai a la província de Girona, va rebre de mans

També et pot interessar
Total
0
Share