1. Home
  2. Actualitat
  3. Els Kia Optima i Sportage obtenen cinc estrelles EuroNCAP en seguretat
Els Kia Optima i Sportage obtenen cinc estrelles EuroNCAP en seguretat

Els Kia Optima i Sportage obtenen cinc estrelles EuroNCAP en seguretat

0
0

Els nous Kia Optima i Kia Sportage han estat acreditats amb la màxima qualificació en seguretat amb cinc estrelles EuroNCAP.

Kia va superar les proves EuroNCAP (Foto: KIA)
Kia va superar les proves EuroNCAP (Foto: KIA)

Segons va informar Kia, tant el Optima com el Sportage han obtingut una puntuació especialment alta en l’apartat de protecció per a adults, amb un 89% i un 90%, respectivament. La protecció per a nens també ha assolit una puntuació elevada: el 86% en l’Optima i el 83% en el Sportage.

Segons la marca l’Optima ha estat reconegut en particular per la seva capacitat per oferir un nivell de protecció molt alt per a tots els ocupants, sigui quina sigui la seva mida, en dues proves: impacte frontal amb solapament parcial i impacte lateral. El Sportage també ha estat molt valorat per la seva capacitat per protegir passatgers de diferents alçades en totes les seves places, amb una puntuació especialment alta en l’exigent prova d’impacte lateral de pal.

Fonts de Kia han explicat que les tecnologies d’assistència en seguretat activa són claus per oferir la millor protecció possible als ocupants en els nous models de Kia. Tots dos models han registrat un 71% a la categoria “Assistència a la seguretat”, la importància és cada vegada més gran en els processos de prova independents de NCAP.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *