Els líders Albert Puig i Jordi Verdaguer guanyen el V Clàssic Raid la Selva

Celebrada una emocionant tercera prova de l’Off Road Clàssic Cup

El dissabte 8 de juny se celebrava el V Clàssic Raid la Selva a Arbúcies, la tercera prova de l’Off Road Clàssic Cup. Al voltant d’una cinquantena d’equips van participar en la competició. Els actuals líders, Albert Puig i Jordi Verdaguer, amb el seu Seat Marbella, van assolir la victòria final, resultat que referma la seva demarcació en la classificació general.

Arbúcies va viure una jornada de motor més que emocionant, on van finalitzar 40 equips dels 50 inscrits i els resultats van ser molt ajustats. Per darrere de Puig i Vedaguer, David Garrigolas i Meli Subirana van quedar en la segona plaça amb un Nissan Micra. El Renault Express de Rafa Ortiz i Eric Michelet va tancar el podi. Al llarg dels 200 quilòmetres i sis zones de regularitat, trams com la creu de Lloret o el Subirà van portar grans records dels anys vuitanta als més nostàlgics.

Així doncs, ja hem passat el V Clàssic Raid la Selva d’Arbúcies, una de les proves consolidades en el campionat, i posem el focus en el V Clàssic Raid Pla de l’Estany, que se celebrarà el pròxim 14 de setembre.

Text: Roger Amores / Fotos: Sergi Campdelacreu

Total
0
Shares
Anterior
Èxit total de Quadis Andreu en el seu primer Torneig Jeep de Pitch & Putt a Franciac

Èxit total de Quadis Andreu en el seu primer Torneig Jeep de Pitch & Putt a Franciac

Més de 200 participants i 100 premis van ser els ingredients d'una gran jornada

Posterior
El primer mundial de motociclisme femení ja és aquí
El test de Cremona. WorldWCR

El primer mundial de motociclisme femení ja és aquí

Aquest cap de setmana inicia el WorldWCR a Misano

També et pot interessar
Total
0
Share