1. Home
  2. Actualitat
  3. Els Millenials de Seat aposten per una empresa flexible, digital i connectada
Els Millenials de Seat aposten per una empresa flexible, digital i connectada

Els Millenials de Seat aposten per una empresa flexible, digital i connectada

0
0

Seat ha realitzat una enquesta entre els seus treballadors més joves per preguntar com volen que sigui la companyia del futur i els ‘Millenials‘ han apostat inequívocament per una companyia flexible, digital i connectada. A través d’un ‘workshop’ digital la marca catalana ha recollida més de 300 idees en camps com la digitalització, la connectivitat, la flexibilitat i la co-creació.

Alguns dels millenials de Seat (Foto: Seat)
Alguns dels millenials de Seat (Foto: Seat)

El treball s’ha realitzat entre el col·lectiu de Millenials de la marca catalana que suposa el 24% de la seva plantilla actual. Per a això ha organitzat un workshop digital col·laboratiu basat en Facebook, en el qual hi van participar 32 treballadors joves, de fins a 27 anys, aportant més de 300 idees innovadores. El desig dels millennials de SEAT és treballar en una empresa totalment digital, connectada i flexible i això es trasllada a iniciatives relacionades amb el desenvolupament de l’autonomia i flexibilitat en espai i temps, la potenciació del treball col·laboratiu, la formació continuada transversal i digital , així com el impulsar la co-creació i co-working intern.

Un workshop disruptiu

Una de les característiques que defineix aquesta generació és l’ús massiu de la tecnologia digital i la comunicació intensiva a través de les xarxes socials en línia, de manera que l’esdeveniment es va realitzar en un ambient de treball Lab enfocat al coworking, amb dispositius mòbils i basat en una pàgina especial a Facebook.

Així mateix, va incloure l’elaboració de vídeos inspirats en TED Talks i tecnologia livestreaming, amb sessions tant presencials com online. Els 32 joves treballadors van participar amb tablets i smartphones, els missatges i resultats es seguien per grans pantalles distribuïdes per la sala. El feedback era instantani i estava vinculat a l’obtenció de trending topics per a cada tema abordat. Sota el títol El futur treball a SEAT es van analitzar quatre àmbits de millora: cultura i lideratge, desenvolupament i aprenentatge, compensació i rendiment, i formes de treball.

Com serà el treball a SEAT en un futur

Segons els joves de la companyia el més important és la digitalització a tots els nivells, i aquest desig té a veure amb l’accés a la tecnologia i la connectivitat, amb l’ús de tecnologies col·laboratives, així com amb una flexibilitat més gran en les manera de treballar i moure’s, transversalitat o disminució de les jerarquies. També han destacat la importància de la motivació, en aquest cas relacionada amb el desenvolupament professional i l’aprenentatge digital continu i transversal. Per a ells és important l’atenció a la diversitat i el treball en productes d’èxit i valoren de forma molt positiva l’establiment de sistemes participatius en els processos interns.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *