Els Mossos estrenaran vehicles amb una nova imatge corporativa

La Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra començarà a patrullar abans de final d’any amb els nous models de vehicles de seguretat ciutadana, dels models Seat Ateca i Seat Arona, que incorporen una nova imatge corporativa del Cos després de mantenir l’actual des de l’any 1993, just abans que s’iniciés el desplegament. La primera fase de la renovació de la flota mòbil destinada a la seguretat ciutadana ha suposat una inversió inicial de 33 milions d’euros. Abans de finalitzar l’any es preveu que un total de 237 vehicles es distribueixin arreu del territori per iniciar el patrullatge.

A banda del nou logotipat, que millora la visibilitat del vehicle, la nova flota de seguretat ciutadana incorpora també una important renovació tecnològica que suposa una millora mediambiental i de la seguretat activa i passiva dels agents i de la ciutadania.

Els nous vehicles patrulla han estat sotmesos a una avaluació dels elements accessoris i de la seva distribució, la qual cosa ha comportat una sèrie de millores que augmenten la seguretat i el treball dels mossos i mosses que prestaran serveis amb aquests vehicles.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Proauto Seat / Can Bufí

Proauto Seat / Can Bufí

Edició nº6 de Motors i Fogons   Al Restaurant Can Bufí amb el SEAT LEÓN

Posterior
Honda Jazz E-HEV 2020, pas de gegant

Honda Jazz E-HEV 2020, pas de gegant

Aquest és el nou Honda Jazz e-HEV, la quarta generació del compacte model de la

També et pot interessar
Total
0
Share