1. Home
  2. Cotxes
  3. Els motors del NX
Els motors del NX

Els motors del NX

0
0

Lexus ha presentat al Saló de Pequín el NX, el nou Crossover que completa la revolució a nivell de producte de tota la seva gamma.

Motores NX - Foto Lexus

El nou Lexus NX s’ha presentat amb dues motoritzacions: una versió híbrida, el NX 300h, i una versió de gasolina, el NX 200t, amb un nou motor 2.0 turbo, el primer en la història de Lexus.

Del NX 300h híbrid hi haurà dues versions diferents, una amb tracció integral e-Four 4×4 i una altra amb tracció davantera 4X2 (ambdues versions amb una potència màxima de 197 CV). En el cas de la tracció integral e-Four, el NX 300h comptarà amb un motor elèctric independent que subministrarà parell a l’eix posterior quan sigui necessari. Això permet tenir els avantatges de la tracció 4X4, però sense augmentar en excés el consum de combustible.

Cal destacar que les dues motoritzacions estaran disponibles al mercat espanyol, sent la versió híbrida la que arribarà abans, en l’últim trimestre de 2014 mentre que el NX 200t (motor de gasolina turbo) serà llançat a Espanya l’any 2015.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *