1. Home
  2. Actualitat
  3. Els nens dibuixen el cotxe dels seus somnis en un concurs de Toyota
Els nens dibuixen el cotxe dels seus somnis en un concurs de Toyota

Els nens dibuixen el cotxe dels seus somnis en un concurs de Toyota

0
0
Foto: Toyota
Foto: Toyota

Toyota ha escollit les nou millors obres de la Fase Espanyola del concurs de dibuix infantil ‘Toyota Dream Car Art Contest’. Segons l’organització, en aquesta edició, els participants han sorprès al jurat amb la seva imaginació desbordant dibuixant el cotxe dels seus somnis.

Els vehicles que els agradaria conduir són plegables, funcionen amb aigua, estan equipats amb un centenar ‘gadget’s o reparteixen estels fugaços, entre moltes altres idees.

Guanyadors i guanyadores

Els guanyadors de l’edició 2018-2019 de Dream Car a Espanya han estat Brenda Sofia López (7 anys) amb ‘El cotxe balena’, en la categoria de quatre a set anys, Alejandro Varela (10 anys) amb ‘El Toyota dels meus somnis ‘a la categoria de 8 a 11 anys i Marcos Yáñez (14 anys), amb el seu dibuix’ Per un món millor: esperança Toyota ‘a la categoria de 12 a 15 anys. Els tres s’han endut una tablet Lenovo Tab 10 de 10,1 “.

Els segons classificats, que han guanyat una escapada rural en família, han estat Matías Romero (7 anys) amb ‘Toyota Reduced’ (categoria 4-7 anys), Mar Viudez (10 anys) i el seu ‘Missió Toyota 0019’ (categoria 8 -11 anys) i Zhenzhen Pa (13 anys) amb el seu dibuix ‘Toyota Space’ (categoria 12-15 anys).

Els tercers classificats, que podran divertir-se al aire lliure amb el patinet que han guanyat, han estat Ariadna Mar Guerrero (4 anys) amb ‘El cotxe màgic’ a la categoria de 4 a 7 anys, Lola Pinya (11 anys) i la seva ‘Cotxe d’aigua’ a la categoria de 8 a 11 anys i Altea Sara Guerrero (12 anys) amb ‘Toyota Explorer’ en la categoria de 12 a 15 anys.

Un certamen internacional

‘Toyota Dream Car Art Contest’ és un certamen organitzat a nivell mundial, que enguany arriba a la seva 13a edició global.

Durant la Fase Estatal del concurs, un total de nou artistes d’entre 4 i 15 anys s’han coronat guanyadors gràcies al seu dibuix en el qual han plasmat el cotxe que volen conduir quan siguin grans. Ara els seus dibuixos viatjaran al Japó per participar a la Fase Mundial.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *