1. Home
  2. Actualitat
  3. Els nois i noies d’OT ‘brand lovers’ del C3 Aircross
Els nois i noies d’OT ‘brand lovers’ del C3 Aircross

Els nois i noies d’OT ‘brand lovers’ del C3 Aircross

0
0
Els nois i noies d'Operación Triunfo
Els nois i noies d’Operación Triunfo

Els nois i noies d’OT, Aitana, Ana Guerra, Alfred, Myriam, Agoney, Cepeda i Roy s’han unit al moviment Inspired By You i s’han convertit en ambaixadors i ambaixadores del Citroën C3 Aircross.

Es tracta un projecte que uneix Citroën amb els set artistes que són un fenomen social que ha revolucionat el panorama musical de l’Estat Espanyol recuperant el gran èxit d’Operación Triunfo a principis dels 2.000.

Antoine Burguière, director de Màrqueting i Comunicació de Citroën per a Espanya i Portugal ha declarat davant els mitjans que “és un veritable privilegi per a la nostra marca tenir com a ambaixadors del Nou SUV compacte Citroën C3 Aircross als protagonistes del fenomen musical del moment, al que els uneix l’esperit creatiu, fresc i trencador d’aquest model ‘Made in Spain’ amb caràcter, personalitzable i amb tecnologies que els permetran estar totalment connectats “.

Així mateix Concha Caja, directora de Comunicació de la marca ha explicat que “els set artistes comparteixen el nostre esperit ‘Be Different, Feel Good'”, afirmant que “des Citroën no tenim cap dubte que són els perfectes ‘brand lovers” per al nostre SUV compacte C3 Aircross “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *