1. Home
  2. Cotxes
  3. Els nous Audi Q3 i RS Q3
Els nous Audi Q3 i RS Q3

Els nous Audi Q3 i RS Q3

0
0

Els nous Audi Q3 i RS Q3 no només compten amb un disseny actualitzat, sinó que també incorporen una sèrie d’importants innovacions tècniques i uns motors més potents i eficients.

Audi Q3

Les dimensions de l’Audi Q3 són pràcticament iguals que les del seu antecessor: té una llargada de 4,39 metres, una amplada de 1,83 metres, una altura de 1,59 metres i una distància entre eixos de 2,60 metres. El xassís combina un maneig àgil amb una seguretat superior. Cal destacar que s’ha millorat el confort de marxa gràcies a la incorporació del sistema Audi drive select que permet al conductor ajustar diferents paràmetres, incloent-hi l’amortiment actiu opcional.

El nou Audi Q3 ofereix una habitabilitat destacada en les seves cinc places. El maleter té una capacitat de 460 litres que es poden incrementar fins als 1.365 abatent els seients posteriors.

El nou Q3 es pot escollir entre tres motors TFSI i dos clean dièsel de quatre cilindres amb potències que van des dels 150 CV fins als 220 CV. Tots els propulsors inclouen la sobrealimentació mitjançant turbocompressor i injecció directe.

El nou Audi Q3 ofereix un gran equipament de sèrie que es pot completar amb elements opcionals.

Per la seva banda, el model superior de la gamma Audi Q3, el RS Q3 també s’ha actualitzat. El SUV compacte ofereix ara un rendiment més dinàmic. El seu motor de 2,5 litres ofereix ara 340 CV. El sistema d’escapament esportiu RS amb una papallona commutable afegeix més intensitat a l’inconfusible so del motor de cinc cilindres. El canvi S tronic de set velocitats, que transfereix la potència del motor a la transmissió quattro mitjançant un nou embragatge multidisc hidràulic (de cinquena generació) també ha estat objecte de millores per aconseguir canvis de marxa encara més ràpids.

El xassís de l’Audi RS Q3 també és impactant. Les llandes de 19 polzades són de sèrie. Gràcies al seu disseny ondulat, els discos de fre davanters – amb pinces de vuit pistons  – són ara un quilogram més lleugers. La suspensió esportiva RS de sèrie també està disponible opcionalment amb amortidors adaptatius. La direcció compta amb un ajustament específic per a conducció esportiva, i el sistema de conducció dinàmica Audi drive select forma part de l’equipament de sèrie.

La comercialització del nou Audi Q3, que es fabrica a Martorell, començarà al febrer, amb preus a partir de 30.380 €

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *