Els nous Ibiza i Arona actualitzen la seva oferta

Tots dos models adapten la seva oferta comercial als nous trams impositius i estan exempts del pagament de l’impost de matriculació en les versions més demandades.

Davant l’aplicació dels nous trams impositius de l’impost de matriculació per als models amb més de 120 g/km de CO₂, que es va iniciar l’1 de gener de 2022, els renovats SEAT Ibiza i SEAT Arona han actualitzat la seva àmplia oferta d’equipament de sèrie per a mantenir l’exempció del pagament.

En el cas de l’Ibiza pràcticament tota la gamma de motors i acabats queden exemptes del pagament. En el de l’Arona, s’ofereix aquest avantatge en les versions TGI de gas natural amb etiqueta ECO, i en les combinacions més demandades: amb el motor de gasolina 1.0 TSI 110 CV, associat als acabats Style i FR.

L’actualització d’equipament per a mantenir les denominacions FR ‘2022’ exemptes del pagament de l’impost de matriculació en els nous SEAT Ibiza i SEAT Arona es basa en el canvi de la llanda de sèrie, que ara és de 41 cm (16’’). Cal destacar que l’equipament tecnològic que ofereixen els models quant a la seguretat, el confort i la connectivitat continua sent el principal atribut que fa destacar als models dins dels seus respectius segments; vehicles que han estat dissenyats, desenvolupats i que es fabriquen en la seu de la companyia a Martorell, Barcelona.

Així mateix, tots dos models aporten un comportament dinàmic sense rival; un atractiu disseny, que, a més, ara inclou un interior completament renovat; i una relació qualitat-preu realment interessant que ha posicionat a l’Arona com el model més venut a Espanya durant l’any 2021, i que a l’Ibiza, el situa en el podi dels vehicles urbans.

Per a més informació a Proauto.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Toyota i els 30 models elèctrics de bateria pel 2030

Toyota i els 30 models elèctrics de bateria pel 2030

Akio Toyoda, President i CEO de Toyota Motor Corporation (TMC), ha presentat fa

Posterior
Dakar 2022: Al-Attiyah i Sam Sunderland, reis del desert

Dakar 2022: Al-Attiyah i Sam Sunderland, reis del desert

La posició de gran favorit resulta envejable, però no és necessàriament còmoda

També et pot interessar
Total
0
Share