1. Home
  2. Actualitat
  3. Els Pastorets de Figueres engeguen motors
Els Pastorets de Figueres engeguen motors

Els Pastorets de Figueres engeguen motors

0
0

IMG_2774_B

Els Pastorets de Figueres ultimen els assajos de les representacions previstes al Teatre Municipal El Jardí els dies 26 i 30 de desembre de 2017 i el dia 7 de gener de 2018. Aquest any gràcies al patrocini de Garatge Sala s’espera millorar la qualitat de la sonorització i renovar la posada en escena. Una representació de Els Pastorets ha anat a les instal·lacions de Garatge Sala a realitzar una sessió fotogràfica en agraïment al mecenatge que han rebut de part de Garatge Sala. “És una manera d’ajudar a la ciutat de Figueres a tenir uns Pastorets de primer nivell”, ha afirmat Dani Sala, gerent de Garatge Sala.

IMG_2723

Els Pastorets de Figueres

L’Associació Els Pastorets de Figueres es va fundar l’any 1993 per tal de recuperar, preservar i dignificar la sarsuela “El Primer Nadal dels Pastors”, escrita íntegrament pel figuerenc mossèn Rossend Fortunet. Fa vuit anys l’Associació va aconseguir recuperar la música i el cant en directe, gràcies a la col·laboració de l’Orquestra Jove Versatile del Casino Menestral. Una de les tasques importants que es realitza és la d’escola de teatre, per la qual cosa van rebre molts elogis al III Congrés de Pastorets de Catalunya. A nivell social, la junta preveu aquest any tornar a editar el llibre amb el text original de l’obra “El Primer Nadal dels Pastors” i encarregar a Alfons Gumbau Massó i Gemma Gumbau Massó una edició revisada i ampliada del llibre sobre la història dels Pastorets de Figueres.

IMG_2781

Garatge Sala

El concessionari oficial Fiat, Abarth, Jeep, Lancia i Alfa Romeo es troba situat a Santa Llogaia d’Àlguema, concretament al Pol. Ind. de Sta. Llogaia · Ctra. N-II, km 1,5 · Sta. Llogaia d’Àlguema (Figueres), Tel. 972 50 20 77. Recentment ha millorat les seves instal·lacions. 2.000 m2 d’exposició, diferenciades entre les marques Fiat-Abarth i Jeep-Alfa Romeo, per tal que el visitant es trobi còmode, ben atès i, gràcies a l’equip professional, ben informat sobre totes les novetats i ofertes dels diferents models que es poden trobar. http://ca.garatgesala.com

IMG_2799

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *