1. Home
  2. Actualitat
  3. Els pressupostos participatius de Cassà proposen diverses millores a la xarxa viària
Els pressupostos participatius de Cassà proposen diverses millores a la xarxa viària

Els pressupostos participatius de Cassà proposen diverses millores a la xarxa viària

0
0
Jornada de debat dels presspostos participatius de Cassà (Foto: Ajuntament de Cassà de la Selva)
Jornada de debat dels presspostos participatius de Cassà (Foto: Ajuntament de Cassà de la Selva)

Els pressupostos participatius de Cassà de la Selva proposen diverses millores a la xarxa viària entre els projectes que els ciutadans hauran de prioritzar. El procés participatiu ha arribat a la seva segona fase en la que 11 propostes han passat a la fase final que es farà al mes de setembre.

Entre aquestes hi ha diverses millores a la xarxa viària cassanenca. Com per exemple la instal·lació d’un semàfor a la carretera provincial a l’altura de la cruïlla del carrer Castellfollit. Una actuació que també permetria millorar la il·luminació de la cruïlla així com la del tram final del mateix carrer Castellfollit. Una altra proposta passa per il·luminar mitjançant fanals solars l’últim tram del carrer Empordà fins al carrer Conil. També es proposa instal·lar un pas elevat de vianants al carrer Hospital a l’altura de la sortida del pati gran de l’Escola Puig d’Arques per millorar la seguretat dels alumnes.

Cadascuna de les propostes vàlides debatudes al taller de priorització de propostes va ser puntuada del 0 al 10 de forma col·lectiva (entenent 0 com a gens prioritària i 10 com a totalment prioritària). Les propostes que passen a la fase final de votació són les que han quedat en les primeres 11 posicions. Aquestes són les que han obtingut una puntuació igual o superior als 39 punts.

A partir d’ara l’Ajuntament treballarà per pressupostar-les i durant el mes de setembre s’iniciarà el període de votació en el qual podran votar les persones de 16 i més anys empadronades a Cassà. La votació es podrà fer per internet o mitjançant una butlleta de votació que farem arribar casa per casa. De les 11 propostes que passen a la fase de votació final s’executaran les que rebin més vots fins a esgotar els 60.000 € destinats al procés.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *