1. Home
  2. Actualitat
  3. Els Renault 5, protagonistes de la 14ª Ruta dels Ports
Els Renault 5, protagonistes de la 14ª Ruta dels Ports

Els Renault 5, protagonistes de la 14ª Ruta dels Ports

0
0

El proper dissabte, dia 12 de juliol,  es celebrarà la 14a edició de la Ruta dels Ports i des de l’any 2010 memorial ‘Tits’, organitzada per ACF clàssics i l’Escuderia Costa Brava. Ja fa cinc anys que en Josep Maria Ventura ‘Tits’ ens va deixar i se’l vol tornar a recordar, aquesta vegada amb la concentració d’una bon nombre de Renault 5 dels models Copa, Copa turbo i Gt turbo, juntament amb pilots i copilots de les comarques gironines que amb aquests vehicles van aconseguir un bon nombre de Campionats de Catalunya, de Girona i de la Copa Renault de Catalunya: Hansi Babler i Rafel Pinedo, Pere Auradell, Josep i Joaquim Alsina, Josep Genoher i Xavier Sabat, Enric Xargay, etc. També hi serà el reconegut preparador Arcadi Busquets, d’ABF Sport.

ACF

La trobada començarà a les 4 de la tarda a la Zona Esportiva de Flaçà, on hi haurà instal·lat un estudi de TV on s’hi faran interessants entrevistes que posteriorment seran penjades a la web: acfclassics.org

La Ruta començarà a 2/4 de 6 de la tarda i farà mitja part al Port de la Clota de l’Escala, de 2/4 de 7 fins a les 8. A la segona secció es passarà pels mítics trams de Sta. Pelaia i Els Àngels. I al vespre, un altre cop a Flaçà, sopar a la fresca pels organitzadors, participants i acompanyants.

Més informació a ww.acfclassics.org

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *