1. Home
  2. Actualitat
  3. Els sensors Continental In-Tire llegiran la profunditat del dibuix dels pneumàtics
Els sensors Continental In-Tire llegiran la profunditat del dibuix dels pneumàtics

Els sensors Continental In-Tire llegiran la profunditat del dibuix dels pneumàtics

0
0

L’estreta col·laboració entre l’electrònica i l’equip de desenvolupament de pneumàtics de Continental, el proveïdor internacional de l’automòbil, segueix donant els seus fruits. Els futurs sensors de pressió de pneumàtics seran capaços de detectar si és necessari un canvi de pneumàtics a causa d’una profunditat insuficient del dibuix .

Continental In-tirwe

El sensor de pressió in-tire dedueix les característiques de rodament basant-se en les variacions sofertes per la deformació del pneumàtic. Es preveu que aquesta nova funció estigui disponible a partir del 2017 en els nous models de vehicles equipats amb sistemes de monitorització directa de pressió de pneumàtics (TPMS) de Continental (Sistema d’Informació electrònica de Pneumàtics, eTIS).

Per desenvolupar aquest nou sistema de detecció electrònica de la profunditat del dibuix, els enginyers de Continental s’han basat en el canvi gradual de les característiques de rodament d’un pneumàtic durant un llarg període de temps. Els desenvolupadors de pneumàtics i electrònica han realitzat una intensa sèrie de proves que han permès obtenir les dades bàsiques que s’utilitzaran en els sistemes electrònics dels vehicles que equipin aquests sensors. Si el pneumàtic roda amb una profunditat de dibuix per sota d’un valor mínim establert, el sistema electrònic de bord avisarà que s’han de canviar els pneumàtics.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *