1. Home
  2. Actualitat
  3. Els treballadors de Nissan a Catalunya i l’empresa acorden prorrogar l’actual conveni col·lectiu
Els treballadors de Nissan a Catalunya i l’empresa acorden prorrogar l’actual conveni col·lectiu

Els treballadors de Nissan a Catalunya i l’empresa acorden prorrogar l’actual conveni col·lectiu

0
0

La Direcció i el Comitè d’Empresa de les plantes de Nissan a Barcelona i Montcada han acordat la pròrroga de l’actual Conveni Col·lectiu per a l’any 2015. L’acord preveu un increment salarial del 0,8% per al 2015 i un 0,2% addicional aplicable a partir de l’any que ve. Aquesta pròrroga té vigència des de l’1 gener 2015 fins al 31 de desembre del mateix any.

Vista aèria de la planta de Nissan a Barcelona (Foto: Nissan)
Vista aèria de la planta de Nissan a Barcelona (Foto: Nissan)

“Per guanyar competitivitat i poder atreure nous models, en els últims anys hem demanat esforços als nostres treballadors. Creiem que ha arribat el moment de començar a tornar-los tots aquests esforços “, ha explicat Frank Torres, conseller director general i vicepresident de les Operacions Industrials de Nissan a Espanya.

Torres també ha explicat que en aquesta pròrroga del Conveni es mantenen les mesures de flexibilitat que ja es van acordar fa dos anys i que han donat uns resultats que l’empresa considera positius. “Vam ser pioners en incorporar mesures de flexibilitat en els nostres convenis col·lectius per poder adaptar la producció a la demanda. El temps ha demostrat que aquestes mesures eren absolutament necessàries per poder sortir de la crisi amb garanties “, ha dit Torres, que ha recordat que la competitivitat i la flexibilitat de la planta de Barcelona” ens han permès llançar al mercat 3 vehicles nous en tan només 17 mesos: la furgoneta 100% elèctrica e-NV200, el turisme Nissan Prémer i el pick-up Navara, que es produeix a la factoria de la Zona Franca des de principis de novembre “. A aquests tres vehicles se’ls afegiran els pick-up per a Renault i per Daimler que es van adjudicar a la planta de Barcelona l’abril d’aquest 2015.

En unes setmanes, la direcció i el Comitè d’Empresa de les plantes de Nissan a la Zona Franca i Montcada començaran a negociar el Conveni Col·lectiu de 2016.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *