1. Home
  2. Actualitat
  3. Els veïns de Torroella i l’Estartit podran estacionar-se gratuïtament més temps a la zona blava
Els veïns de Torroella i l’Estartit podran estacionar-se gratuïtament més temps a la zona blava

Els veïns de Torroella i l’Estartit podran estacionar-se gratuïtament més temps a la zona blava

0
0
Foto: Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit
Foto: Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Estartit

Els veïns de Torroella de Montgrí i l’Estartit podran estacionar-se gratuïtament més temps a els zones blaves del municipi. Aquesta decisió s’ha pres en el marc de diversos canvis per millorar i facilitar el servei municipal d’estacionament regulat amb limitació horària.

Els residents es podran beneficiar d’un increment del temps d’estacionament gratuït que tenien fins ara, ja que es passarà d’1 a 2 hores diàries dins de l’àmbit de la zona blava de Torroella i cala Montgó, a les quals cal afegir 1 hora més en cas d’utilitzar la zona blava de l’Estartit. Aquest període exempt de pagament es podrà utilitzar un sol cop al dia (1 sol tiquet) i no per fraccions acumulatives fins a completar el període de gratuïtat, com es feia fins ara.

Més fàcil i a través del mòbil

Els residents ja no caldrà que tinguin l’adhesiu identificatiu en els seus vehicles. A partir d’ara, només caldrà que vagin al parquímetre i introduir matrícula en el teclat, de manera que obtindran un tiquet de resident que hauran de posar a la vista del vigilant.

Per a la resta d’usuaris, les millores s’orienten a facilitar la forma de pagar el parquímetre. A partir d’ara serà molt més còmode i senzill gràcies a la implementació del pagament per mòbil, servei que ja està disponible, des d’aquesta setmana, a través de la plataforma digital d’Easy Park. Per utilitzar-la només cal descarregar-la al mòbil.

Ara, doncs, ja no caldrà dirigir-se al parquímetre per a obtenir un tiquet. L’aplicació també comporta una major comoditat, ja que l’usuari pot augmentar el temps d’estacionament des de qualsevol lloc, sense necessitat de desplaçar-se per canviar el tiquet. Tampoc s’ha de preocupar per si disposa de monedes. A més, el nou sistema implica un major estalvi econòmic perquè només s’haurà de pagar pel temps exacte d’estacionament.

La funció d’anul·lació de denúncies també està disponible en la nova aplicació de mòbil. Els agents de la zona blava podran comprovar els pagaments en línia a través de les seves PDA.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *