1. Home
  2. Actualitat
  3. Els vianants posen a prova el cotxe de Google
Els vianants posen a prova el cotxe de Google

Els vianants posen a prova el cotxe de Google

0
0

Els responsables del Google Car han afirmat que el repte més gran contra el qual s’enfronten és l’actitud irracional d’alguns conductors que volen posar a prova la tecnologia.

Segons el responsable del projecte de mobilitat autònoma de Google, Chris Umrson, cada vegada més persones es llancen contra el cotxe o proven la seva capacitat de resposta davant de situacions sobrevingudes. El que suposa un problema pels responsables de l’empresa perquè es tracta d’actituds il·lògiques que no es poden parametralizar com la resta de dades que està recollint el projecte.

Situacions rocambolesques contra el Cotxe de Google

Google Car (Foto: Smoothgroover22 / Wikimedia Commons)
Google Car (Foto: Smoothgroover22 / Wikimedia Commons)

Segons el relat de l’executiu recollit per A3Media encara que sembli increïble cada vegada més vianants comencen a maquinar situacions rocambolesques només per provar si el cotxe autònom és tan intel·ligent com per evitar un atropellament.

Google ha detectat comportaments anòmals com per exemple vianants que s’han posat a córrer despullats al costat del cotxe, altres que salten fent la granota davant del cotxe, etc.

No obstant això, segons fonts del gegant tecnològic, la resposta del vehicle intel·ligent està sent adequada ja que no s’ha detectat cap problema.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *