1. Home
  2. Motos
  3. Emporta’t el teu escúter Peugeot equipat des de 49 €
Emporta’t el teu escúter Peugeot equipat des de 49 €

Emporta’t el teu escúter Peugeot equipat des de 49 €

0
0

El disseny, el confort i l’elegància són perfectament compatibles amb la funcionalitat. Per això, i per reforçar encara més l’atractiu del teu escúter, Peugeot ha desenvolupat diferents packs d’accessoris originals per als seus models estrella, Tweet, Satelis, Citystar i Metropolis que permetran personalitzar-los  per només 49 o 99 € en el moment de la seva compra.

Moto

Peugeot ha combinat els accessoris originals més sol·licitats, com són el Top Case de 30l, el respatller del passatger o els deflectors laterals, per crear diferents opcions que s’adaptin a les necessitats de tots els usuaris.

Pots adquirir el pack d’accessoris Peugeot Scooters en comprar el vehicle i a més beneficiar-te de les increïbles promocions, els serveis oficials s’encarregaran de muntar els teus accessoris perquè gaudeixis del teu escúter accessoritzat des del primer dia.

Quantes vegades has hagut de deixar el teu escúter al garatge de casa a causa del mal temps?, Prefereixes dormir 30 minuts més i arribar a temps a la feina?, T’agrada arribar tan elegant com has sortit de casa? Peugeot Scooters ha pensat en tots aquests problemes i han trobat una solució per a cada un d’ells.

Més informació sobre tota la gamma completa d’accessoris originals Peugeot Scooters en els concessionaris oficials Peugeot Scooters o a la web www.peugeotscooters.es.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *